Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 20:49

Συνάντηση ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών στην ΑΕ Σαντορίνης

Ενημερωτική συνάντηση για ενημέρωση και ανταλλαγή ιδεών θα πραγματοποιηθεί αύριο Σαββάτο στις 18:00 στο ΔΑΠΠΟΣ, όπου θα συμμετάσχουν οι προπονητές και οι υπεύθυνοι των τμημάτων της ΑΕ Σαντορίνης, αλλά και οι γονείς.

Αμέσως μετά τη συνάντηση και συγκεκριμένα στις 19:00 θα γίνει η πρεμιέρα του παιδικού τμήματος απέναντι στον Πλοηγό και η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να δώσει το παρόν στην κερκίδα του κλειστού της Σαντορίνης.

Η δημοσίευση της ΑΕΣ:

21, 22 Σεπτεβρίου, Ενημερωτική Συνάντηση Γονέων και πρεμιέρα τμημάτων Παίδων και Εφήβων

Αγαπητοί γονείς και μέλη του συλλόγου,

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των γονέων των αθλητών των Ακαδημιών της ομάδας μας με τους προπονητές και τους υπευθύνους των τμημάτων μας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του κλειστού γυμναστηρίου.

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για μας να ανταλλάξουμε προτάσεις και ιδέες για τον καλύτερο σχεδιασμό του προπονητικού προγράμματος της περιόδου 2019 – 2020 και αμέσως μετά να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον πρώτο αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου!

Ευχόμαστε υγεία και καλή αθλητική χρονιά σε όλους τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριές μας!

Αγώνες Τμημάτων Παίδων και Εφήβων

Πρεμιέρα των Πρωταθλημάτων Παίδων και Εφήβων της ΕΣΚΚ αυτό το Σαββατοκύριακο και τα τμήματά μας υποδέχονται, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τα αντίστοιχα τμήματα του Πλοηγού Αντιπάρου.

Συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου και ώρα  19:00 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Πρωταθλήματος Παίδων και το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου και ώρα  12:00 ο αγώνας του Πρωταθλήματος Εφήβων.

Θα είναι χαρά μας η παρουσία των φιλάθλων της Σαντορίνης στο κλειστό γυμναστήριο για να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες όλων των αθλητών!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares