Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 23:02

“Κόλπο γκρόσο” με Γιάννη Γιαννούλη ο ΑΟ Ακράτα

Τεράστια μεταγραφική επιτυχία για τον ΑΟ Ακράτα. Η αχαϊκή ομάδα ενέταξε στο δυναμικό της τον άλλοτε σέντερ των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, τον Γιάννη Γιαννούλη, που συνεχίζει το μπάσκετ σε ηλικία 43 ετών ταράζοντας έτσι τα λιμνάζοντα νερά του 1ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Ο πολύπειρος άσος (γεννημένος στις 5 Ιουνίου του 1976), πρωταθλητής Ευρώπης με το “τριφύλλι” στο φάιναλ φορ της Μπολόνια το 2002 και κυπελλούχος Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ (1995, 1999), την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων με τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, όπου με την ομάδα της ορεινής Νάξου κέρδισε το εισιτήριο για την Γ’ εθνική, ενώ στα μπαράζ ανόδου τον περασμένο Ιούνιο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του τουρνουά με 91 πόντους.

Ένα σχεδόν χρόνο (22/09/2018) από την παρουσίασή από τους Ναξιώτες στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης”, ο “Γιαν-Γιαν” …μετακομίζει τώρα στην Ακράτα και με την εμπειρία του αναμένεται να δώσει την ώθηση που ψάχνει ο σύλλογος. Μάλιστα, ενδιαφέρον αναμένεται πως θα έχει η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου, όπου η Ακράτα υποδέχεται τον Ηλυσιακό και ο Γιαννούλης θα αντιμετωπίσει τον Αντώνη Φώτση που ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα των Ιλισίων.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως από τη στιγμή που ο κάτοχος του χρυσού μεταλλίου με την εθνική Παίδων το 1993 δεν ήταν στα πλάνα του Θοδωρή Αλμπάνη για τη νέα σεζόν στον ΑΠΑΣ, πολλές ομάδες είχαν τον είχα στο στόχαστρό τους. Μία εξ αυτών σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “SportCyclades”, ήταν και ο ΑΟ Μυκόνου, ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων, αλλά η περίπτωση δεν ευδοκίμησε.

Σε δηλώσεις του στο “ethnos.gr” δήλωσε αναφερόμενος στη νέα του ομάδα: «Γιατί να σταματήσω; Γουστάρω το μπάσκετ, το αγαπάω. Πέρσι έπαιξα στην Νάξο, παλαιότερα στην Κοζάνη. Κάνω φίλους , γνωρίζω νέα μέρη που δεν είχα επισκεφθεί και κάνω αυτό που μου αρέσει. Νοιώθω καλά με το σώμα μου και είμαι σε καλή κατάσταση».

20214298a797534aa9be8186514b7773_XL_8dc7f.jpg

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του “Γιαν-Γιαν” αναφέρει: «Μέλος του ρόστερ της νέας ομάδας που «χτίζεται» αποτελεί από σήμερα ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ. Παίκτης του ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε 2 Κύπελλα Ελλάδας (1995,1999), του Παναθηναϊκού με τον οποίον κατέκτησε το 2002 την Ευρωλίγκα, του Πανιωνίου, της Ουνικάχα Μάλαγα, της Κίεβ Μπάσκετ με την οποίαν κατέκτησε το πρωτάθλημα Ουκρανίας, της Κάχα Σαν Φερνάντο και του Άρη. Το ΔΣ της ομάδας καλωσορίζει τον Γιάννη Γιαννούλη, του εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν. Είμαστε σίγουροι ότι μαζί με τους νέους του συμπαίκτες θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων του ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ!».

dsc_0686_72aaa_20a7a.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares