Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 01:47

Ευχαριστήρια επιστολή της Α.Ε. Σαντορίνης

Η Α.Ε. Σαντορίνης ευχαρίστησε δημόσια τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Ελευθέριο Τζούρο που βοήθησαν το μπάσκετ της Σαντορίνης να πρωταγωνιστήσει στις Κυκλάδες.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή:

Στο ξεκίνημα της νέας αθλητικής χρονιάς, μίας νέας μεγάλης πρόκλησης για αδιάκοπη προσπάθεια σε προπονητικό, αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, είμαστε ευτυχείς να βλέπουμε και πάλι τα τμήματα του συλλόγου μας να γεμίζουν ζωή και χαμόγελα από τα παιδιά και τους νέους της Σαντορίνης, νεαρούς αθλητές με αγάπη στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης που υπηρετούμε.

IMG_20190903_180247_a8fa5.jpg

Προκειμένου να επιτευχθούν κάθε χρονιά οι υψηλότεροι στόχοι που θέτουμε για να βελτιωθεί η λειτουργία των αγωνιστικών τμημάτων και των ακαδημιών μας απαραίτητη ήταν η εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και κυρίως με τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ..

76F4_f70bf.jpg

IMG_20180325_145532_BURST003_c3152.jpg

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Ελευθέριο Τζούρο που στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί μας ώστε το μπάσκετ της Σαντορίνης να πρωταγωνιστεί στις Κυκλάδες και να πετύχει πολλές και σημαντικές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια. Μοιραστήκαμε ένα όραμα κοινό! Οι νεαροί αθλητές του νησιού μας να συμμετέχουν ουσιαστικά σε κάθε ωφέλιμη αθλητική δραστηριότητα, να δίνουν ζωή στους αθλητικούς χώρους του νησιού μας και ιδιαίτερα στο κόσμημα της Σαντορίνης, στο Κλειστό Γυμναστήριο.

FINAL4-2016_2107_a43ff.jpg

Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα διοίκηση του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ., συνεχίζοντας πάνω σε σταθερές βάσεις, θα δώσει νέα ώθηση, θα ανεβάσει το επίπεδο των αθλητικών υποδομών ακόμη ψηλότερα και θα χαρίσει την ίδια φροντίδα και αφοσίωση στη νεολαία της Σαντορίνης!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares