Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 23:16

Η μεγάλη ημέρα του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” έφτασε! Ιστορική πρεμιέρα στη Γ’ εθνική!

Η 13η Οκτωβρίου αποτελεί ορόσημο για τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, αλλά και το μπάσκετ των Κυκλάδων γενικότερα, καθώς η ομάδα της ορεινής Νάξου κάνει το πρώτο τζάμπολ στα πλαίσια του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής κατηγορίας, φιλοξενώντας τον Αίαντα Αυλίδας. Το παιχνίδι έχει οριστεί για τις 3:00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου και θα το διευθύνουν οι διαιτητές Χρηστίδης και Αναστασόπουλος.

Στις τάξεις των Απεραθειτών υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την έναρξη και την πορεία μέσα στη σεζόν. Οι πρωταθλητές Κυκλάδων στα φιλικά προετοιμασίας έδειξαν συμπαγές και αξιόλογο σύνολο κι εφόσον αποφύγουν ορισμένα αβίαστα λάθη, κυρίως στην άμυνα (σ.σ. όπως στο φιλικό με το Κορωπί που ήταν πίσω στο σκορ με 30 πόντους και στο τέλος του γύρισαν) θα μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

xxarosdwfasdf_1aa80.jpg

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΟΣ: ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ…

«Ο αγώνας της Κυριακής σηματοδοτεί την πιο ιστορική στιγμή στην πορεία του συλλόγου», δήλωσε χαρακτηριστικά στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά ο αρχηγός του ΑΠΑΣ, ο Νίκος Χάρος αναφερόμενος στην ιστορική πρεμιέρα της ομάδας του στη Γ’ εθνική και πρόσθεσε: «Για πρώτη φορά ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” θα δώσει το παρόν αγωνιζόμενος σε εθνική κατηγορία, γεγονός το οποίο χαροποιεί και τιμά ιδιαίτερα όλους εμάς που είμαστε μέλη αυτής της ομάδας. Η προσμονή είναι όντως βασανιστική, όμως η αντίστροφη μέτρηση για το εναρκτήριο τζάμπολ έχει ήδη ξεκινήσει. Το ταξίδι μας λοιπόν αρχίζει. Μένει μόνο να το απολαύσουμε».

afisawtwerew_68433.jpg

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ

Η χρονιά είναι εξαιρετικά δύσκολη κι όλοι οι Ναξιώτες φίλαθλοι οφείλουν – πάντα σε αθλητικά πλαίσια – να σταθούν πλάι στην ομάδα, που εκπροσωπεί το νομό έπειτα από τρία χρόνια στις εθνικές κατηγορίες. Για αυτό άλλωστε οι διοικούντες τον σύλλογο περιμένουν να δουν αρκετό κόσμο στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου, ώστε οι παίκτες του Θοδωρή Αλμπάνη να έχουν μια έξτρα βοήθεια στο δύσκολο ματς με τους Βοιωτούς.

milonasrfaasd_6122b.jpg

ΧΩΡΙΣ ΜΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΡΟ

Δύο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός εν όψει Αίαντα. Ο Νίκος Μυλωνάς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ένα παλιό του τραύμα και δεν προπονήθηκε καθόλου την εβδομάδα που μας πέρασε, ενώ εκτός αποστολής είναι όπως αναφέραμε σε παλιότερο δημοσίευμά μας ο Αλέξανδρος Δίπλαρος λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στο τελευταίο φιλικό κόντρα στον ΑΟ Πάρου την περασμένη Κυριακή. Αντίθετα, ο Νίκος Χάρος μπήκε στο πρόγραμμα από την περασμένη Δευτέρα και έχει τεθεί στη διάθεση του Αλμπάνη.

saliarisasdfsdfasd_40d2f.jpg

ΠΛΗΡΗΣ Ο ΑΙΑΝΤΑΣ

Πάνοπλος θα παραταχθεί για την επίσης δική του παρθενική εμφάνιση στη Γ’ εθνική ο Αίαντας Αυλίδας στο νησί της Αριάδνης. Ο Νάσος Σαλιάρης έχει λευκό το απουσιολόγιο του και θα παρατάξει την ομάδα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου χωρίς άγχος, καθώς από έναν τέτοιο αγώνα, μόνο κέρδη μπορεί να έχουν ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής. Στο πλευρό της ομάδας της Βοιωτίας θα βρίσκονται και περίπου τους 20 φίλους της που θα συνταξιδέψουν μαζί με την αποστολή στην πανέμορφη και πάντα φιλόξενη Νάξο.

programmqwefasdfasd_d91e5.jpg

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

2ος Όμιλος

ΔΑΚ Νάξου 15.00: ΑΠΑΣ Τα Φανάρια-Αίαντας Αυλίδας Χρηστίδης Π.-Αναστασόπουλος

Ιλίου Β’ Γ. Κακούρης 17.00: ΑΟ Ένωση Ιλίου-ΑΟΝΣ Μίλων Αναστασίου-Βελέντζας (Παπαδόπουλος Στ.)

ΚΓ Σχηματαρίου 15.00: ΓΣ Ερμής Σχηματαρίου-ΑΟΚ Χανιά Κουτσοδήμος-Λάμπος (Δεσάρτης)

ΚΓ Ραφήνας 17.00: ΑΟ Αργοναύτης Τριγλίας-ΑΣ Άρης Θήβας Φάκαρος-Σκανδαλάκης (Τηγάνης)

ΚΓ Ζωγράφου 17.00: ΕΦΑΟ Ζωγράφου-ΑΣ Πέρα Χριστοδουλάκης-Σκουλαρίκης (Παπαγιαννόπουλος)

Κλ. Αγίου Δημητρίου Νέο 17.00: ΚΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου-ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ Γεράνιος-Κιουλάφας (Μπουρνάς)

Τάσος Καμπούρης 14.00: ΑΚ Χαλκίδας-Βούρειος ΑΟΛ Χίου Κώτσου-Κατσαπρακάκης (Κάλφα)

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares