Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 22:54

Ανανέωσε με Αντώνη Πιτταρά ο μπασκετικός Πανναξιακός ΑΟΝ

Το …χτίσιμο του νέου ανδρικού τμήματος του Πανναξιακού ΑΟΝ συνεχίζεται εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έπειτα, λοιπόν, από την απόκτηση των Παναγιώτη Καλαβρού και Γιάννη Κεφαλιανού από τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” ήρθε η ώρα των ανανεώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες την κυανόλευκη φανέλα του ΠΑΟΝ θα φοράει και τη φετινή σεζόν ο Αντώνης Πιτταράς. Ο 30χρονος γκαρντ ανήκε και την περυσινή χρονιά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Νάξου, αρχές όμως του καλοκαιρού ξεκίνησε προετοιμασία με τον ΑΠΑΣ, αλλά για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορούσε να ακολουθήσει τους “ορεινούς” στα …μονοπάτια της Γ’ εθνικής.

Ο Πιτταράς αγωνίζεται στις θέσεις “1-2”, έχει παίξει επί σειρά ετών σε αθηναϊκά σωματεία των πρωταθλημάτων της Β’ και της Γ’ ΕΣΚΑ, ενώ σε μικρότερη ηλικία έπαιζε στο τοπικό πρωτάθλημα της Πάτρας.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά, ο Αντώνης Πιτταράς τόνισε: «Γίνεται μια οργανωμένη προσπάθεια. Η καινούργια διοίκηση έχει αγκαλιάσει το τμήμα. Πρέπει να ξαναφέρουμε τον Πανναξιακό εκεί που του αξίζει. Στόχος άλλωστε του Πανναξιακού είναι πάντα να πρωταγωνιστεί».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares