Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 22:55

Επιτυχία 100% για τους διαιτητές μπάσκετ των Κυκλάδων στα τεστ

Απόλυτη επιτυχία για τους διαιτητές καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων έπειτα από το σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών ΔιαιτητώνΚαλαθοσφαίρισης Κυκλάδων το τριήμερο 4, 5 & 6 Οκτωβρίου στην Πάρο.

Οι επτά συμμετέχοντες υπό την παρουσία του προέδρου του Συνδέσμου, του Κωνσταντίνου Μπιστιντζάνου και της ταμίας, της Ελένης Ξευγένη και του γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας, του Παναγιώτη Ντάβαρη πέρασαν με επιτυχία τη θεωρητική εκπαίδευση και τα αγωνιστικά και γραπτά τεστ και με αυτό τον τρόπο …σφράγισαν την παρουσία τους στους πίνακες διαιτησίας.

Αυτοί είναι οι Οδυσσέας Ακτίπης-Βλαχοσωτήρος, Δημήτρης Αρκουλής, Νίκος Γκουρογιάννης, Ιωάννης Δρακουλάκος, Μαρουσώ Λαουράκη, Νικολέτα Μαλαματένιου και Βασίλης Σιατής.

Μάλιστα, οι Ακτίπης-Βλαχοσωτήρος, Σιατής και Γκουρογιάννης θα κάνουν ντεμπούτο με την “γκρι” φανέλα ως δεύτεροι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων από τους αγώνες αυτού του σαββατοκύριακου (19,20/10), έχοντας ως πρώτο τον έμπειρο Άγγελο Σαμοθράκη.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares