Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 22:37

Το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για τον ΑΟ Ερμούπολης απέναντι στον Α.Ο. Μυκόνου

Με το ροζ φύλλο αγώνα ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον Α.Ο. Ερμούπολης καθώς στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος επικράτησε με σκορ 58-40 του Α.Ο. Μυκόνου, με τους φιλοξενούμενους όμως να είναι άτυχοι καθώς επέστρεψαν στο νησί των ανέμων με... δύο τραυματίες.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, στο πρώτο δεκάλεπτο έδειχνε πως θα γινόταν ένα δυνατό ματς καθώς έληξε 12-8 όμως η ομάδα του Ανδρέα Μαύρου κατάφερε να πάρει προβάδισμα με διψήφιο αριθμό πόντων όπου οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 32-13.

Το πρώτο ημίχρονο όμως του αγώνα στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Μπέλλη στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, καθώς του γύρισε το γόνατο και αποχώρησε. Τις επόμενες ημέρες ο παίκτης θα κάνει εξετάσει προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Μυκονιάτες έχασαν ακόμη έναν παίκτη, καθώς στο 3ο δεκάλετπο ο Βασίλιεφ σε μία φάση δεν πάτησε καλά, με αποτέλεσμα να γυρίσει το πόδι του και να αποχωρήσει. Ο Βασίλιεφ, επίσης θα εξεταστεί μέσα στην εβδομάδα για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Από εκεί και πέρα ο Α.Ο. Ερμούπολης κράτησε τη διψήφια διαφορά του σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα, παρά τις προσπάθειες των παικτών του Θανάση Δελαπάσχου να πλησιάσουν.

Δεκάλεπτα 12-8, 20-5, 12-11, 14-16

ΑΟ Ερμούπολης (Μαύρος): Θεοδωράκης 9 (1), Γατόπουλος 7 (3), Τζωρτζής, Γαβιώτης, Σαμψωνίδης, Καραμολέγκος 19 (3), Γουτσίκας, Κρητικός 4, Αληφραγκής 5, Λεμπέσης 10 (1), Αληφραγκής Δ. 4, Αυφαντόπουλος

Α.Ο. Μυκόνου (Δελαπάσχος): Στούλα 4, Βινάνι 3, Γκιόκας, Σαμάνογλου 3, Σαχάς 3, Κουτσούκος 2, Αποστόλου, Βασίλιεφ 10 (1), Γκαραγκούνης 4, Μπελλής, Κέφης 2, Σαχάς Ι 9.

Φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα

Δείτε όλη την μετάδοση του αγώνα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares