Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 20:44

4 στα 4 ο ΑΠΑΣ, ξεπέρασε και το εμπόδιο του συντοπίτη ΠΑΟΝ [pics]

Καταιγιστικοί ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι οι παίδες του ΑΠΑΣ καθώς κατάφεραν με ευκολία να κάμψουν  την αντίσταση του συντοπίτη Πανναξιακού με το εμφατικό 97-41. Με τη νίκη αυτή οι «Ορεινοί» συνεχίζουν αήττητοι την πορεία  τους παραμένοντας στην 1η θέση του Βαθμολογικού πίνακα του Β’ Ομίλου , όντας πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για είσοδο στο Final 4 του Πρωταθλήματος.

Εξωπραγματικό 1ο δεκάλεπτο για τους παίκτες του κόουτς Αθανασιάδη, που μπήκαν στο παρκέ με πολύ διάθεση και απολύτως προσηλωμένοι στο πλάνο τους. Με καλές άμυνες , απόλυτο έλεγχο των rebounds και τρέξιμο στο ανοιχτό γήπεδο , δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους συντοπίτες τους , μη επιτρέποντας τους να σκοράρουν καθ’όλη τη διάρκειά του. Το σκορ έκλεισε στο 30-0, με τους παίκτες του ΑΠΑΣ να θεμελιώνουν δικαίωμα νίκης από πολύ νωρίς.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν και το πιο αμφίρροπο της αναμέτρησης , καθώς οι τυπικά γηπεδούχοι , απαλλαγμένοι από το άγχος ,βρήκαν λύσεις επιθετικά  και έδειξαν ότι η εικόνα του 1ου δεκαλέπτου τους αδικεί. Το παιχνίδι «άνοιξε» και οι δυο ομάδες δίνοντας έμφαση στην επίθεση κυρίως , πρόσφεραν ωραίες φάσεις στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νάξου για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Το ημίχρονο  έκλεισε με 18-51 για τους φιλοξενούμενους (επιμέρους σκορ 2ου δεκαλέπτου 18-21), σκορ που αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα των ομάδων στο παρκέ.

Φουριόζος και στο 3ο δεκάλεπτο ο ΑΠΑΣ , που έσφιξε την άμυνα του και με επιθετικό πλουραλισμό ξέφυγε ακόμη περισσότερο, ανοίγοντας τη διαφορά στο +47.

 Το υπόλοιπο του παιχνιδιού έδωσε την ευκαιρία στους δυο τεχνικούς , τον Κο Αθανασιάδη και τον Κο Χατζηαυγουστίδη να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα εν’ όψη της συνέχειας του Πρωταθλήματος. Οι αθλητές και των δυο ομάδων , πρόσφεραν ωραίο θέαμα που επιβραβεύτηκε με το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Το τελικό 41-97 κρίνεται απολύτως δίκαιο , αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο ΑΠΑΣ ήταν το «αφεντικό» και δεν επέτρεψε στον συντοπίτη Πανναξιακό να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από μια έντιμη ήττα. Από την άλλη πλευρά, οι αθλητές του κόουτς Χατζηαυγουστίδη μετά το εφιαλτικό 1ο δεκάλεπτο έδειξαν σημάδια ανάκαμψης και βελτίωσης γεγονός απολύτως ενθαρρυντικό για τη συνέχεια.

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΓΑΒΑΛΑΣ – ΡΩΤΑΣ

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 0-30, 18-51, 32-79, 41-97

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Χατζηαυγουστίδης Παν.): Δέτσης 14 (2), Τόμπας, Καρούσης 2, Τσελέντης 5 (1), Μαυρομάτης 13 (1), Κάρλοβιτς 3, Σαράντος 2, Τσόπελας, Χατζηεργάτης, Μητσέας, Βασιλάκης 2

ΑΠΑΣ «ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ» (Αθανασιάδης Παν): Λιανόπουλος, Γκιόργκα 4, Τριαντάφυλλος 13 (2), Κούρτης 5, Σεϊντίνι 24 (4), Δόκλης 22 (2), Δεγαϊτας 6, Λεγάκης 8, Τελόπουλος 15, Φραγκίσκος

Φωτογραφικό υλικό 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares