Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 00:29

Ψάχνει …αντίδραση κόντρα στον ΑΟΚ Χανίων ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”

Την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟΚ Χανίων (27/10, 3:00 μ.μ.) στρέφει ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, με την ομάδα του Θοδωρή Αλμπάνη να ψάχνει αντίδραση για την ήττα από τον Μίλωνα την περασμένη Κυριακή.

Η …βαριά ήττα στη Νέα Σμύρνη ανήκει στο παρελθόν για τον σύλλογο της ορεινής Νάξου. Οι περυσινοί πρωταθλητές Κυκλάδων επιστρέφουν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” κι αντιμετωπίζoυν το σωματείο της Κρήτης για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής κατηγορίας ανδρών.

apassηρηρησηs_bfd7d.jpg

Πρώτος στόχος των “ορεινών” είναι να αντιδράσουν μέσα από αυτό το παιχνίδι και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός τις τελευταίες ημέρες προσπαθεί να ανεβάσει τον ρυθμό στις προπονήσεις για να παρουσιαστούν οι παίκτες του διαφορετικοί από ότι στο ματς με τον Μίλωνα. Το κυριακάτικο παιχνίδι θεωρείται πολύ κρίσιμο για τους Απεραθείτες, μιας και η ομάδα του Χρήστου Παπανικολάου έχει δείξει πολύ καλή εικόνα στα πρώτα δύο ματς, με Ερμή Σχηματαρίου στην πρεμιέρα (ήττα εκτός με σκορ 62-56) και Ένωση Ιλίου την 2η αγωνιστική (νίκη εντός με σκορ 85-75).

politis_4b4d5.jpg

Δύο προβλήματα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Θοδωρής Αλμπάης. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πολίτη και τον Αλέξανδρο Δίπλαρο. Ο πρώτος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα με τον Αίαντα Αυλίδας. Ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο ματς με τα Χανιά θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη πλευρά, ο Δίπλαρος δεν φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από το τελευταίο φιλικό του ΑΠΑΣ πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του, με τον ΑΟ Πάρου στο κλειστό της Μάρπησσας και όλα δείχνουν πως και για αυτό το παιχνίδι θα μείνει εκτός αποστολής.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Όπως στο ματς της πρεμιέρας, έτσι και σε αυτό της 3ης αγωνιστικής οι διοικούντες τον σύλλογο κάνουν κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο του νησιού της Αριάδνης ώστε να παραβρεθεί στο κλειστό του ΔΑΚ και να ενισχύσει με την προσπάθειά του ώστε ο ΑΠΑΣ να φτάσει στην κατάκτηση του δευτέρου ροζ φύλλου αγώνα.

«Αυτή την Κυριακή 27/10 στις 15:00 "Η Νάξος παίζει μπάσκετ" στην Γ Εθνική! Όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του νησιού μας!».

afisa_3εςρρςυς56654232_b1b94.jpg

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

2ος Όμιλος

Κυριακή 27/10

ΔΑΚ Νάξου 15.00 ΑΠΑΣ Τα Φανάρια-ΑΟΚ Χανιά Γεράνιος-Αυγερινός

Ιλίου Β’ Γ. Κακούρης 17.00 Ένωση Ιλίου-ΑΣ Άρης Θήβας Σοφιανόπουλος-Κατσαπρακάκης (Ζερβούδης)

ΚΓ Σχηματαρίου 17.00 Ερμής Σχηματαρίου-ΑΣ Πέρα Μακρόπουλος-Μάρκου (Δεσάρτης)

ΚΓ Ραφήνας 17.00 Αργοναύτης Τριγλίας-ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ Δελαγραμμάτικας-Τεφτίκης (Ζώης)

ΚΓ Ζωγράφου 15.00 ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Βούρειος ΑΟΛ Χίου Ροδίτης-Χαϊνά (Μπουρνάς)

Νέο ΚΓ. Αγ. Δημητρίου 17.00 Κρόνος Αγ. Δημητρίου-ΑΚ Χαλκίδας Κρεσταινίτης-Παπαδημητρόπουλος (Σταματόπουλος)

ΚΓ Αυλίδας 17.00 Αίαντας Αυλίδας-ΑΟΝΣ Μίλων Κώτσου-Κανελλόπουλος (Κάλφα)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 2 αγώνες)

                  Καταγραφήγργργρ_19d6d.JPG                               

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares