Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019 10:48

2ος στους top scorer ο Προδρόμου, στην 10άδα ο Μάκαρης

Στην δεύτερη θέση του πίνακα των top scorer του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής ανδρών …έπεσε ο Γιάννης Προδρόμου του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”.

Οι 16 πόντοι που πέτυχε ο πρώην άσος της Καβάλας κόντρα στον ΑΟΚ Χανίων για την 3η αγωνιστική δεν τον διατήρησαν στην κορυφή που ήταν την περασμένη αγωνιστική, καθώς ο Γιάννης Γκρινιάρης του Άρη Θήβας με τους 19 πόντους που σημείωσε στο Ίλιον κόντρα στην τοπική Ένωση έφεραν εκείνον στην κορυφή με σύνολο 63 πόντους, δύο περισσότερους από τον Προδρόμου (61π.).

Ενδιαφέρον λοιπόν θα έχει την επόμενη Κυριακή 3 Νοεμβρίου η άτυπη κόντρα ανάμεσα στους δύο κορυφαίους σκόρερ, καθώς οι ομάδες τους μονομαχούν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Την επανεμφάνισή του στον σχετικό πίνακα, που παρουσιάζει κάθε εβδομάδα το έγκριτο αθηναϊκό μπασκετικό σάιτ “infobasket.gr”, επανεμφανίστηκε έπειτα από μία αγωνιστική ο Σπύρος Μάκαρης. Ο φόργουορντ της ομάδας της ορεινής Νάξου με τους 12 πόντους που πέτυχε την Κυριακή έφτασε τους 43 συνολικά και μοιράζεται την 10η θέση με τον Τάσο Δημητριάδη του Ερμή Σχηματαρίου.

Ας δούμε αναλυτικά τον σχετικό πίνακα:

 Καταγραφήggg_515e9.JPG

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares