Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 19:03

Σπουδαία νίκη σε φινάλε …γκραν γκινιόλ για τους παίδες του Πανναξιακού [vid-pics]

Φινάλε… γκραν γκινιόλ στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” το μεσημέρι της Κυριακής 3 Νοεμβρίου για τον Β’ όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Ο Πλοηγός Αντιπάρου βρέθηκε πολύ κοντά στην κατάκτηση της δεύτερής του νίκης τη φετινή σεζόν, όμως ο Πανναξιακός ΑΟΝ είχε την τελευταία λέξη στην αναμέτρηση και πήρε μία σπουδαία νίκη με σκορ 65-64 που ήταν και η πρώτη του ύστερα από πέντε ήττες.

Ένας ψυχωμένος ΠΑΟΝ παρά το γεγονός πως ήταν πίσω σε όλη σχεδόν την διάρκεια της αναμέτρησης, δεν το έβαλε κάτω και οι νεαροί αθλητές του Νάσσου Βλάχου πήραν το ροζ φύλλο αγώνα, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρον τα πολλά λάθη των παικτών του Βασίλη Φαρούπου, ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Τρία λεπτά και 50 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν για πρώτη φορά στο ματς με 59-58 με τρίποντο του Δέτση. Οι Αντιπαριώτες πέρασαν μπροστά με +3 (61-64) και το ματς πήρε …φωτιά!!! Ο Πανναξιακός μείωσε στον πόντο (63-64) και 21 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, ο Μητσέας έπειτα από επιθετικό ριμπάουντ σε άστοχο τρίποντο του Τσελέντη έβαλε το νικητήριο καλάθι για την ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στην τελευταία επίθεση οι παίκτες του Πλοηγού έκαναν βήματα κι έτσι το 65-64 έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές των δύο ομάδων, τον Νάσσο Βλάχο και Βασίλη Φαρούπο για το έργο τους, στους νεαρούς αθλητές για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά τους και πάνω από όλα στους γονείς αυτών των παιδιών που μαζί με τις αρχές, τις αξίες και το ήθος που τους δίνουν, θα συνεχίσουν τον καλό τους αγώνα.

  • Το “SportCyclades” ευχαριστεί δημόσια την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, τον πρόεδρό της κ. Λώρη Σαλάχα,  τους διαιτητές της αναμέτρησης κ.κ. Άγγελο Σαμοθράκη και Βασίλη Σιάτη, το μέλος της ΚΕΔ κ. Τάσο Κλαδιανό και τον προπονητή του πλοηγού κ. Βασίλη Φαρούπο, που φρόντισαν να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα που προσπάθησαν αν δημιουργήσουν συγκεκριμένοι επιτήδειοι σχετικά με τη μετάδοση του αγώνα. Το sportcyclades.gr είναι ένα καθόλα νόμιμο σάιτ και δεν μπορεί να δεχτεί άλλη φορά απειλές από φιλάθλους, οι οποίοι είναι επικουρούμενοι από μέλη διοικήσεων. Είμαστε σίγουροι ότι η διοργανώτρια αρχή θα επιληφθεί του θέματος και εμείς  από την πλευρά μας δεν θα δώσουμε συνέχεια στο θέμα, αφού είμαστε σίγουροι ότι δεν θα επαναληφθεί.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαμοθράκης, Σιάτης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-23, 32-41 (ημίχρονο), 47-54, 65-64.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Ν. Βλάχος): Δέτσης 24 (2), Μητσέας 10, Καρούσης, Τσελέντης 17 (3), Κάρλοβιτς, Σαράντος 12, Τσόπελας 2, Χατζηεργάτης.

ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ (Βασ. Φαρούπος): Λασκαρίδης, Φαρούπος 27 (3), Τριαντλαφυλλος Αν. 3, Αθανασίου 1, Τριαντάφυλλος Αγγ., Αθανασίου, Καστάνιας 2, Βισκούλλι 31, Σκιαδάς Ηλ., Μπιζάς Παν., Μπιζάς Γ., Σκιαδάς Ελ.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το sportcyclades.gr 

Φωτογραφίες

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares