Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 09:44

Πετυχημένο φινάλε στα επιμορφωτικά σεμινάρια του ΣΕΔΚΑΚ

Στην Τήνο και στη Σύρο, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια του επιμορφωτικού σεμιναρίου διαιτησίας που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων.

Κεντρικός εισηγητής ήταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου, ο Κωνσταντίνος Μπιστιντζάνος. Παραβρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος της ΚΕΔ – ΕΣΚΚ, ο Αναστάσιος Κλαδιανός, ο πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων, ο Λώρης Σαλάχας και τα μέλη του Συνδέσμου, ο γενικός γραμματέας Αποστόλης Οικονόμου και η ταμίας Ελένη Ξευγένη και φυσικά η “ελίτ” των διαιτητών από Τήνο, Σύρο και Μύκονο.

Τα επιμορφωτικά σεμινάρια ήταν πρωτοποριακά για τον νομό με άρτια οργάνωση και υψηλό επίπεδο. Οι κατευθύνσεις που δόθηκαν περιελάμβαναν επιμόρφωση σε θέματα διαιτησίας (κανονισμούς, μηχανική διαιτησίας κ.λ.π.) και ψυχολογίας, ενώ ανακοινώθηκε πως στο επόμενο χρονικό διάστημα θα διεξαχθούν κι άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.

Στην ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους, ο Κωνσταντίνος Μπιστιντζάνος ανέφερε μεταξύ άλλων πως κάτι έχει αλλάξει προς το θετικό τον τελευταίο χρόνο στην διαιτησία των Κυκλάδων, θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες σε νέους διαιτητές, ενώ δεν παρέλειψε να τους κάνει την …έκπληξη λέγοντάς τους πως τις επόμενες ημέρες θα τους μοιράσει τις καινούργιες εμφανίσεις τους που θα φορούν στα εκάστοτε πρωταθλήματα της ΕΣΚΚ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares