Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 10:33

“Τσουνάμι” μεταγραφών στην ΕΣΚ Κυκλάδων… Έκλεισε Τσιάρα ο ΑΟ Μυκόνου, κοντά σε Άρη Σύρου ο Λάζαρος Αγαδάκος

Απανωτά …κρούσματα μεταγραφών επιπέδου Basket League φαίνεται πως διανύουμε το τελευταίο διάστημα στο ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Αν η αρχή έγινε παλιότερα με την παρουσία του Βαγγέλη Βουρτζούμη στην ΑΕ Σαντορίνης και στη συνέχεια με την έλευση την περυσινή σεζόν του Γιάννη Γιαννούλη στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, φέτος τα πράγματα δείχνουν να έχουν δίνουν άλλη αίγλη στο κυκλαδίτικο μπάσκετ.

ap_2166a.jpg

Σε μία κίνηση που δίχως άλλο τάραξε τα νερά προχώρησε στην αρχή της σεζόν ο Άρης Σύρου, που έβαλε στο δυναμικό του έναν παίκτη με πλούσιο παλμαρέ, τον Μάκη Νικολαΐδη.

makis_nikolaidis_aris_syrou_54ebe.jpg

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου το πρωί, ήρθε η σειρά του ΑΟ Μυκόνου, που μέσω του προσωπικού προφίλ του αθλητή της ομάδας του Γιάννη Κέφη ήρθε να επισημοποιήσει την πολύ μεγάλη μεταγραφή του Γιώργου Τσιάρα στον σύλλογο του νησιού των ανέμων και να επιβεβαιώσει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του “SportCyclades” από τις 25 Οκτωβρίου.

dpx_c12f4.jpg

Οι πληροφορίες του σάιτ μας, όμως, αναφέρουν πως σύντομα θα… πυροδοτηθεί κι άλλη μεταγραφική “βόμβα”. Ο λόγος; Για την μετακίνηση του Λάζαρου Αγαδάκου στον Άρη Σύρου! Ο έμπειρος σέντερ με πλούσιο βιογραφικό, αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων σε Μαρούσι, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη Θεσσαλονίκης, φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους του συριανού συλλόγου και το μόνο που απομένει είναι να εκδοθεί το δελτίο του, κάτι που μέχρι την περασμένη Παρασκευή δεν είχε γίνει.

agadakos_2007_e25f8.jpg

Μεταγραφές τέτοιου επιπέδου σίγουρα δίνουν άλλη οντότητα στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων. Ένα πρωτάθλημα που δίνει κάθε χρόνο την δική του …μάχη για διάκριση ανάμεσα σε τόσες Ενώσεις κι έχοντας ως αντίπαλο τα τερτίπια του καιρού, με τις συχνές αναβολές αγώνων τους χειμερινούς μήνες κυρίως με τις μετακινήσεις των ομάδων και των εκάστοτε αγωνιστικών τμημάτων υποδομής των συλλόγων αυτών.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares