Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 23:09

Στο “3ο VOREIA BEER Τουρνουά Kορασίδων και Παγκορασίδων” ο ΑΟ Άνδρου

“Άρωμα” Κυκλάδων με τη συμμετοχή του ΑΟ Άνδρου θα έχει το “3ο VOREIA BEER Τουρνουά Kορασίδων και Παγκορασίδων” που διοργανώνει ο Ορφέας Νέου Σκοπού σε συνεργασία με την κοινωφελή επιχείρηση του δήμου Εμμανουήλ Παπά και τον Δήμο Νέας Ζίχνης Σερρών το οποίο θα διεξαχθεί από 27 έως 30 Δεκεμβρίου 2019.

Η κυκλαδίτικη ομάδα, θα συμμετέχει με το τμήμα των παγκορασίδων (κορίτσια γεννηθέντα το 2005) που κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα του νομού στην κατηγορία τους. Το τουρνουά θα διεξαχθεί με δύο ηλικιακές κατηγορίες (κορίτσια γεννημένα το 2004 και 2005)! Οι αγώνες θα γίνουν φέτος εκτός από το γήπεδο του Νέου Σκοπού και σε αυτό της Νέας Ζίχνης και εκτός από την συμμετοχή του διοργανωτή Ορφέα και των νεαρών αθλητριών του Κυριάκου Μουστάκα θα συμμετέχουν οι εξής ακαδημίες: Πανιώνιος, Άρης, Ασπίδα Ξάνθης, Κρόνος Γέρακα, Πιερικός, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Αστέρας Καβάλας και ΠΑΟΚ.

Για μια ακόμη χρόνια χορηγός επικοινωνίας της όλης προσπάθειας είναι η “CosmoteTV” η οποία από 1 Δεκεμβρίου προβάλει σε όλα τα αθλητικά κανάλια της το σποτάκι του τουρνουά.

 

3TOURNOUAKORASIDON_429b1.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares