Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 23:48

Στις 50 καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια

 Από τις ειδήσεις που σίγουρα ενθουσιάζουν με δεδομένο ότι δείχνουν ότι η δουλειά που γίνεται σε μία ομάδα, όχι μόνο αναγνωρίζεται σε πανελλαδικό επίπεδο αλλά φέρνει και ανταποδοτικά οφέλη, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους της διοίκησης.

Αναφερόμαστε στην απόφαση του ΟΠΑΠ να εντάξει τις ακαδημίες του ΑΠΑΣ τα Φανάρια στο πρόγραμμα "Αθλητικές Ακαδημίες - Εταιρική Υπευθυνότητα" μαζί με άλλες 49 ομάδες σε όλη την Ελλάδα. Κίνηση που αφενός λειτουργεί ως αναγνώριση της προσπάθειας που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια από τους διοικούντες της ομάδας, αφετέρου προσφέρει υλικοτεχνική υποδομή για βελτίωση σε όλους τους τομείς.. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠ.Α.Σ Νάξου αναφέρει: 

"Ο Απ.Α.Σ "τα Φανάρια" είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας επιλέχτηκαν μεταξύ άλλων αξιόλογων ακαδημιών μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα. Ο σύλλογος μας πληρούσε αφενός τα ποιοτικά κριτήρια αλλά και αφετέρου τα ποσοτικά κριτήρια, όντως η μεγαλύτερη ακαδημία μπάσκετ στο νησί.

Το γεγονός αυτό μας δικαιώνει και μας γεμίζει υπερηφάνεια και χαρά, ενώ ταυτόχρονα μεγαλώνει το αίσθημα ευθύνης απέναντι στις μικρές αθλήτριες και τους μικρούς μας αθλητές.

Βασική παροχή του προγράμματος αυτού, στο οποίο θα συμμετέχουν 50 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, είναι η ιατρική ασφάλιση όλων των παιδιών μας. Σε συνδυασμό με την παροχή υλικού προπόνησης και πληροφοριών (μέσω σεμιναρίων και επιστημονικών ημερίδων) για τους προπονητές, τους γονείς και τους μικρούς αθλητές το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ μας βοηθάει να ανεβάσουμε το επίπεδο λειτουργίας μας και να παράγουμε καλύτερα αποτελέσματα".

Πηγή: naxospress.gr 

keramidas_gianoulis_galakteros_naxos_basket_14afa.jpg

78622636_680816795657641_3734851531367776256_n_18e83.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares