Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 10:22

Και ο Μαρπησσαϊκός στις 50 ακαδημίες του ΟΠΑΠ

 Στις 50 ακαδημίες μπάσκετ επιλέχτηκε ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός που θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ ''Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ''.

Η επιλογή έγινε μεταξύ εκατοντάδων, αξιόλογων ακαδημιών καλαθοσφαίρισης ανά την Ελλάδα και η ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής, βασίστηκε τόσο σε ποιοτικά αλλά και ποσοτικά κριτήρια.

Το πρόγραμμα, στο οποίο έχει επιλεχθεί και ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια, έχει ως στόχο να εμφυσήσει στα παιδιά αρχές και αξίες που θα τα ακολουθούν σε όλη τους την ζωή είτε γίνουν πρωταθλητές, είτε λάτρεις του αθλητισμού εν γένει.

Σε αυτό το πλαίσιο οι επιλεγμένες ακαδημίες καλαθοσφαίρισης θα έχουν πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια που θα τις βοηθήσουν να δημιουργήσουν ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των νεαρών αθλητών.

Η σχετική ανακοίνωση του Μααρπησσαϊκού:

ΣΤΙΣ 50  ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ Ο ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

Στις 50 ακαδημίες μπάσκετ του προγράμματος ¨ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ¨ επιλέχτηκαν οι ακαδημίες του συλλόγου μας  μεταξύ εκατοντάδων, αξιόλογων ακαδημιών καλαθοσφαίρισης ανά την Ελλάδα. H ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής, βασίστηκε τόσο σε ποιοτικά αλλά και ποσοτικά κριτήρια. Toσωματείο μας θα είναι μέλος μιας δυναμικής ομάδας 50 ακαδημιών από όλη την Ελλάδα.

Στόχος του προγράμματος είναι να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές που θα ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν αθλητές, είτε παραμείνουν απλοί «φίλοι» του αθλητισμού. Μέσα από τη συνεχή και διαδραστική εκπαίδευση των προπονητών, των παιδιών και των γονέων τους, οι ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑ∆ΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ αναβαθμίζουν τα πρότυπα της αθλητικής εκπαίδευσης και τη βελτιώνουν τον τρόπο λειτουργίας των ερασιτεχνικών σωματείων. Σε αυτό το πλαίσιο οι επιλεγμένες ακαδημίες καλαθοσφαίρισης θα έχουν πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια που θα τις βοηθήσουν να δημιουργήσουν ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των νεαρών αθλητών.  

Το 

Δ.Σ.

unnamedsdaff_116e7.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares