Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 21:32

Ανατροπές και συγκινήσεις με νικητή τον ΑΟ Μυκόνου στο κλειστό της Τήνου

Μετά από ένα ματς γεμάτο ανατροπές και σασπένς η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να φύγει από την Τήνο με το Ροζ φύλλο αγώνα καθώς επικράτησε με σκορ 64-69 του Περιστεριώνα και να είναι πιο κοντά στη κατάκτηση της πρώτης θέσης για η οποία θα οδηγήσει στο Final 4 του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Το ματς ξεκίνησε με τους Μυκονιάτες να επιβάλουν το ρυθμούς και με πρωταγωνιστές τους, Γιώργο Τσιάρα και Γιώργο Σαχά κατάφερε να τελειώσει το πρώτο δεκάλεπτο με το να προηγείται με σκορ 13-23.

Όμως οι «μικροί» του Αντώνη Βιδάλη στο δεύτερο δεκάλεπτο ανέβασαν την απόδοση τους και έφτασαν σε απόσταση βολής (26-28), όμως στα τελευταία 3 λεπτά οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι διψήφια διαφορά πόντων πηγαίνοντας στο ημίχρονο με σκορ 26-37.

Η συνέχεια του ματς δικαίωσε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο καθώς οι γηπεδούχοι αύξησαν ρυθμό και όχι απλά μείωσαν τη διαφορά, αλλά και ισοφάρισαν (49-49)  με ένα τρίποντο του Σιώτου, ο οποίος έβαλε για τα καλά την ομάδα του στο παιχνίδι.

Το τελευταίο δεκάλεπτο εξελίχθηκε σε θρίλερ, καθώς η ομάδα της Τήνου στα πρώτα 4 λεπτά προηγήθηκε με σκορ 54-49, όμως στη συνέχεια ο Τσιάρας με τον Μελεούνη πήραν πάνω τους τον Α.Ο. Μυκόνου και με 3 σερί τρίποντα του 2ου κατάφεραν να πάρουν το 2ο φύλλο αγώνα.

Βέβαια αυτό που κρατάμε είναι πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται στη Μύκονο με... βροχερές προπονήσεις και κρύο ενώ από την άλλη την πολύ καλή εμφάνιση των πιτσιρικάδων του Περιστεριώνα αλλά και την ομαδική φωτογραφία και των 2 ομάδων.

Ο κόσμος της Τήνου για ακόμη μία φορά εντυπωσίασε με την παρουσία του, καθώς γέμισε το κλειστό γυμναστήριο του νησιού και έδωσε παλμό στην αναμέτρηση.

Δεκάλεπτα: 13-23, 26-37, 49-49, 64-69

Περιστεριώνας (Βιδάλης): Καμπέρι 10 (3), Μπινιάκου 8 (2), Παγανέλη 13 (1), Τσουλχάι, Σπεντζάρη, Τριαντάφυλλος, Σιώτης 3, Κουτσουμπάκος 19 (1), Μαρκουϊζος, Πετρόπουλος, Αντάλης, Τσές 11 (3).

Α.Ο. Μυκόνου (Δελαπάσχος): Πατσίλι, Βινάνι, Μελεούνης 11 (3), Μπάλλας, Κουτσούκος, Τσιάρας 32 (1), Σαμοθράκης, Μπέλλης 5, Κέφης 2, Σαχάς 10, Βασίλιεφ 9 (3), Μπέλλης Δ.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr σε συνεργασία με το tinosnow.gr 

Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό του αγώνα μέσα από τη κάμερα του Ιωάννη Πανουσάκου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares