Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 22:09

Έβαλε τα «γιορτινά» του ο ΑΠΑΣ, μεγάλη νίκη επί του πρωτοπόρου Κρόνου

Μεγάλη νίκη που συνοδεύτηκε από καταπληκτική εμφάνιση, πέτυχε σήμερα ο ΑΠΑΣ στη Νάξο επί του πρωτοπόρου Κρόνου Αγίου Δημητρίου με σκορ 65-50. Με τη νίκη αυτή ο νησιώτικος Σύλλογος ξαναμπήκε στο γκρουπ των πρωτοπόρων (αφού ήττα υπέστη και ο έτερος πρωτοπόρος Αργοναύτης) κλείνοντας ιδανικά την χρονιά στο «σπίτι» του.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο που οι φιλοξενούμενοι έδειξαν διάθεση και μπήκαν στο παρκέ με τον αέρα του πρωτοπόρου (σκορ Α΄δεκαλέπτου 12-12) , οι γηπεδούχοι έδειξαν την ποιότητα που διαθέτουν σαν ομάδα και με εκπληκτική άμυνα ( στο Β’ δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι σκόραραν μόλις 6 πόντους) πήραν διαφορά 15 πόντων θέτοντας από το ημίχρονο τη βάση για μια σπουδαία επικράτηση.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Κρόνος προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, όμως  η αστοχία και η νευρικότητα στην επίθεση και ο επιθετικός πλουραλισμός των γηπεδούχων συνετέλεσαν στη διεύρυνση της διαφοράς στους 20 πόντους (σκορ τρίτου δεκαλέπτου 51-31), τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση διεκδίκησης νίκης.

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να «ρίξουν» τη διαφορά  στους 15 πόντους έχοντας σαν αξιοσημείωτο την φτωχότατη επιθετική τους συγκομιδή των 50 πόντων.

Απόλυτα δίκαιη επικράτηση για τους γηπεδούχους που είχαν σε πολύ καλή μέρα όλους τους αθλητές τους, ήταν πιο παθιασμένοι και πιο συγκεντρωμένοι και έδειξαν ότι ήθελαν το παιχνίδι περισσότερο. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην απόδοση του Ζαφειρούδη που δείχνει ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβάζει στροφές οδηγώντας τον ΑΠΑΣ τόσο οργανωτικά όσο και  στο επιθετικό κομμάτι.

Σημαντική η προσφορά του Σταύρου Χονδρόπουλου, ενώ για ένα ακόμη παιχνίδι ο Γιάννης Προδρόμου έδειξε την κλάση του.

Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ζάχος Πουρνάρας που αποτέλεσε μόνιμη απειλή για το καλάθι του ΑΠΑΣ.

Φύλλο αγώνα

Δεκάλεπτα: 12-12,33-18,51-31,65-50

ΑΠΑΣ τα Φανάρια (Αλμπάνης Θ.- Αθανασιάδης Π.): Καραγιάννης, Χονδρόπουλος 10 (2), Σεϊντίνι, Πολίτης 3 (1), Μάκαρης 5, Προδρόμου 20 (2), Ονάσογλου 3 (1), Χάρος 3 (1), Κοντσές 9, Ζαφειρούδης 15 (4), Δίπλαρος, Μυλωνάς

Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Δεγαΐτας Ε.): Αλβέρτης, Ρετσινάς 2, Ξιούρας 13 (3), Νάτσος, Αλεξανδρόπουλος, Πουρνάρας 15, Αρμάος, Καράμπελας 4, Μαράκης 11, Κοψιάς 3 (1), Σαρλής, Τσάτας 2

Φωτογραφίες - βίντεο 

 

 

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares