Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 16:06

Φανάρια: Η φιλοσοφίας μας δίνει προτεραιότητα στα αναπτυξιακά τμήματα

Με ανακοίνωση του ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια γνωστοποιεί τις αλλαγές που έγιναν στο πρόγραμμα των προπονήσεων, που έχει ως αποτέλεσμα τμήματα της ακαδημίας να έχουν χρόνο προπόνησης στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου.

Ο ορεινός σύλλογος τονίζει με καλή συνεργασία, μπορούν όλα τα παιδιά της Νάξου να αθληθούν στο μοναδικό κλειστό του νησιού, ενώ δεν παραλείπει να τονίσει ότι η φιολοδοφία του συλλόγου είναι στραμμένη στις μικρές ηλικίες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. με χαρά ανακοινώνει ότι οι αθλητές της ακαδημίας μας αθλήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο κλειστό γήπεδο του Δ.Α.Κ. Νάξου! Αυτό το δίωρο προπόνησης προέκυψε μετά από παραχώρηση της ώρας της προπόνησης της ανδρικής ομάδας, που αντί για μεσημέρι κάθε Τρίτη θα κάνει βράδυ, παραχώρηση πρωτόγνωρη για τα δεδομένα των επαγγελματικών κατηγοριών!

Σε αυτό συνέβαλε και η καλή θέληση της διοίκησης του Απόλλωνα Νάξου καθώς και των αθλητριών του, που δέχτηκαν να μας δώσουν την βραδινή προπόνηση της Τρίτης αντί της βραδινής της Τετάρτης (αμοιβαία ανταλλαγή) και νιώθουμε την ανάγκη να τις/τους ευχαριστήσουμε γι’ αυτό! Οι κινήσεις αυτές αποδεικνύουν έμπρακτα τη φιλοσοφία του Συλλόγου μας, η οποία δίνει προτεραιότητα στα αναπτυξιακά τμήματα ακόμα και εις βάρος την ανδρικής ομάδας!

Αυτήν την φιλοσοφία άλλωστε επιβράβευσε πρόσφατα ο ΟΠΑΠ συγκαταλέγοντας την ακαδημία του ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια» στις 50 καλύτερες της Ελλάδας! Ο Σύλλογός μας τιμά τη χρήση του Γηπέδου σε όλες τις εκφάνσεις του, αφού καταφέρνει να το γεμίζει είτε προπονώντας νεαρούς αθλητές είτε πρωταγωνιστώντας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία!

Σε αυτή την προσπάθεια, που έχει αγκαλιάσει ο κόσμος, προσδοκούμε τη βοήθεια των αρμόδιων φορέων (Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων & ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ), με παραπάνω ώρες προπόνησης! Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουν και τα υπόλοιπα τμήματα της ακαδημίας μας, αλλά και αυτά των χωριών μας να ζήσουν την εμπειρία της προπόνησης στο κλειστό και να δημιουργήσουν όμορφες εικόνες όπως οι παρακάτω! Έχουν δείξει τη καλή θέληση, μένει να την κάνουν πράξη!

Εκ του Δ.Σ.

80123556_692082501197737_7208890885923143680_n_03121.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares