Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 18:15

Με κέφι και όραμα για ένα δημιουργικό 2020 η πίτα της ΑΕ Σαντορίνης [pics-vid]

Ο παλμός δόθηκε από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους μικρούς αθλητές στην κοπή της πίτας της ΑΕ Σαντορίνης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου στο ΔΑΠΠΟΣ.

Με «αέρα» ελπίδας και δημιουργίας και οι χαιρετισμοί που απηύθυναν στην όμορφη εκδήλωση ο Έπαρχος Σαντορίνης, Χαράλαμπος Δαρζέντας, ο πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Βασίλης Αλαφούζος φυσικά ο πρόεδρος της ΑΕ Σαντορίνης κ. Βαλάντης Βλαβιανός, που είχε στο πλάι του ολόκληρη τη διοίκηση του συλλόγου.

Τα τυχερά φλουριά που αναλογούσαν στους περισσότερους από τους 100 αθλητές της ακαδημίας ήταν 6, τα οποία βέβαια αντιστοιχούσαν σε πλούσια δώρα, ενώ μαζί με το κομμάτι πίτας, στο κάθε παιδί δωρίστηκε από ένα χρήσιμο βιβλίο με αντικείμενο το fair play.

Σε κλίμα ενότητας και άκρως συμβολική και η κίνηση που έκαναν οι: Βασίλης Αλαφούζος, Χαράλαμπος Δαρζέντας και ο αντιπρόεδρος της ΑΕΣ Γιάννης Καφούρος [βλ. φωτο] καθώς έπιασαν μαζί το μαχαίρι και έκοψαν την πίτα μέσα βέβαια σε θερμό χειροκρότημα των αθλητών, του τεχνικού επιτελείου και των γονέων που βρέθηκαν στο κλειστό της Σαντορίνης.

Η ΑΕ Σαντορίνης, είναι ένας αθλητικός φάρος για το νησί, καθώς έχει στις τάξεις της δεκάδες μικρούς αθλητές, τους οποίους διδάσκει καθημερινά τα μυστικά του αθλήματος και την φιλοσοφία του ''Ευ Αγωνίζεσθαι'' που είναι και ο τίτλος του τουρνουά που ξεκίνησε επίσης το Σάββατο.

Ο λόγος του προέδρου Βαλάντη Βλαβιανού 

Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία! Με μεγάλη χαρά και φέτος υποδεχτήκαμε στην ομάδα μας πολλά μικρά και νέα παιδιά!

Αυτό που προσπαθούμε να τους μεταδώσουμε από την πρώτη στιγμή είναι ότι στην ζωή του αθλητή η συστηματική, συνεπής και επίμονη προσπάθεια, η συμμετοχή και ο σεβασμός είναι πρωταρχικής σημασίας.

Οι όποιες επιτυχίες προκύψουν έρχονται ως αποτέλεσμα αυτής της στάσης ζωής. Μέσα από το τουρνουά "Ευ αγωνιζεσθαι" που ξεκινά σήμερα, μέσα από το παιχνίδι και τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν το νόημα της φράσης αυτής.

Οι ιδέες είναι πολλές... Ευχόμαστε να έχουμε όλοι την υγεία και τη δύναμη να τις υλοποιήσουμε πάντα με τη δική σας συμμετοχή και εμπιστοσύνη!

Το βίντεο της εκδήλωσης

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares