Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 00:02

Τζάμπολ στο Εσωτερικό Τουρνουά «Εὖ ἀγωνίζεσθαι» της ΑΕ Σαντορίνης [vid-pics]

Το μότο του Παναγιώτη Γιαννάκη: «Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο» που έγινε λόγκο σε γνωστή μπάλα, πρεσβεύει στο απόλυτο την φιλοσοφία και την κεντρική ιδέα στην ΑΕ Σαντορίνης.

Η φράση του Παναγιώτη Γιαννάκη, θα συνοδεύσει και το Εσωτερικό Τουρνουά «Εὖ ἀγωνίζεσθαι» της ακαδημίας της ΑΕ Σαντορίνης στο οποίο είχαμε το τζάμπολ το Σάββατο 25 Ιανουαρίου αμέσως μετά την κοπή της πίτας του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ.

Τα μηνύματα που επιδιώκει να περάσει το τουρνουά και οι στόχοι είναι πολλά και χρήσιμα για τους Παμπαίδες και τις Παγκορασίδες που θα συμμετάσχουν, ενώ εξίσου χρήσιμη ήταν και η ιδέα για την ονομασία των ομάδων, που φέρουν ονόματα αρχαίων φιλοσόφων.

Το sportcyclades.gr βρέθηκε στην πρώτη μέρα του τουρνουά και κατέγραψε με στιγμές από το τουρνουά, ενώ μίλησε με τον πρόεδρο κ. Βαλάντη Βλαβιανό και τον προπονητή και υπεύθυνο της Ακαδημίας κ. Θοδωρή Μάμμο.

δείτε το σχετικό βίντεο:

Η ανακοίνωση της ΑΕ Σαντορίνης

Μια ξεχωριστή μέρα για τους αθλητές, τα μέλη και τους φίλους της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης ήταν το προηγούμενο Σάββατο. Ευχές, χαμόγελα, αγωνιστική δράση και ατέλειωτο παιχνίδι σε μια μέρα από αυτές που κρατάμε στις αναμνήσεις μας.

Τα έξι τυχερά φλουριά της πίτας μοιράστηκαν σε όλα τα τμήματα της ομάδας ενώ στους μικρούς αθλητές του τμήματος Junior δωρίστηκε από ένα βιβλίο με θέμα το Fair play” προκειμένου με τρόπο κατάλληλο για την ηλικία τους να αντιληφθούν το νόημα του εσωτερικού τουρνουά ακαδημιών.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βαλάντης Βλαβιανός στον σύντομο χαιρετισμό του, εκτός από τις ευχές για τη νέα χρονιά, μετέφερε τις σκέψεις και τις προσδοκίες μας για την διοργάνωση του τουρνουά «Εὖ ἀγωνίζεσθαι» και υπογράμμισε την προτεραιότητα που δίνει η ομάδα στην ανάπτυξη των μικρών αθλητών.

Σε ρόλο «Α΄ διαιτητή» ο Έπαρχος Θήρας κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας κήρυξε την έναρξη του τουρνουά κρατώντας μία «μπάλα- έκπληξη», από τον Πρόεδρο της ΑΕΣ για όλους τους παρευρισκόμενους, με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.

Με τη συμμετοχή των αθλητριών και αθλητών των αγωνιστικών τμημάτων μας σε ρόλους προπονητών και κριτών, το τουρνουά των Ακαδημιών μας έγινε «οικογενειακή υπόθεση».

Ευχαριστούμε θερμά τον Ιατρό κ. Αριστοτέλη Μάστακα για τη συμβολή του στη διεξαγωγή των αγώνων του τουρνουά.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σπύρο Μάκαρη (Sport Cyclades) και τους κυρίους Αντώνη Κοραή και Ρίζο Μυτιλιναίο (Volcano TV) για τη δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσής μας.

Ευχαριστούμε θερμά το Ζαχαροπλαστείο «Καψάλης» για την πίτα που ετοίμασε με ιδιαίτερη φροντίδα.

Το ΔΣ της ΑΕ Σαντορίνης ευχαριστεί θερμά τους αθλητές μας, τις οικογένειές τους και όλους τους φίλους της ομάδας, που βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο σε όλες τις δράσεις του Σαββάτου και υποστήριξαν τις προσπάθειες όλων των αθλητών!

Αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

του εσωτερικού τουρνουά ακαδημιών ΑΕ Σαντορίνης

«Εὖ ἀγωνίζεσθαι»

ΣΩΚΡΑΤΗΣ_ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ-1024x576_f1d5b.png

ΠΛΑΤΩΝΑΣ-ΘΑΛΗΣ-1024x576_f0edf.png

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ_ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-1024x576_9dcb2.png

ΔΙΟΓΕΝΗΣ_ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ-1024x576_056bf.png

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares