Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 16:33

Οριστικοποιήθηκαν οι “τέσσερις” του F4 του εφηβικού της ΕΣΚΚ, νίκη άνευ αγώνα ο ΑΠΑΣ επί του ΑΟΠ

“Κλείδωσαν” όπως όλα δείχνουν οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετέχουν στο φετινό φάιναλ φορ του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων, που θα διεξαχθεί το τελευταίο Παρασκευοσαββατοκύριακο 27-28-29 Μαρτίου 2020 στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ.

Κι αν στον Α’ όμιλο τα πράγματα ήταν γνωστά, με τη συμμετοχή του πρωτοπόρου στην βαθμολογία και περυσινού κατόχου του τίτλου, του Περιστεριώνα Τήνου και του δεύτερου, του ΑΟ Άνδρου, στον Β’ όμιλο θα έπρεπε να περιμένουμε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” και τον ΑΟ Πάρου που είχε προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο 7 Μαρτίου (2μ.μ.) στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης”.

Και λέμε «θα έπρεπε να περιμένουμε το αποτέλεσμα», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές το πρωί της Πέμπτης 5 Μαρτίου, ο αγώνας αυτό δεν θα διεξαχθεί! Οι παράγοντες του ΑΟΠ ζήτησαν από την διοίκηση της Ένωσης αναβολή της αναμέτρησης λόγω αδυναμίας κατάρτισης 12άδας. Το αίτημα των Παριανών δεν έγινε αποδεκτό, λόγω πίεσης χρόνου να τελειώσουν όσο πιο νωρίς τα πρωταθλήματα κι έτσι η απόφαση είναι ο αγώνας να κατοχυρωθεί υπέρ του σωματείου της ορεινής Νάξου με σκορ 20-0 άνευ αγώνα.

Αυτομάτως αυτό σημαίνει πως ο ΑΟ Πάρου που θα διεκδικούσε την πρόκριση στην τελική φάση μόνο με νίκη με μία μικρή διαφορά πόντων, αφού θα υπήρχε όπως είχαμε αναφέρει σε παλιότερο ρεπορτάζ  τριπλή ισοβαθμία με ΑΠΑΣ και ΑΕ Σαντορίνης, δεν θα πάρει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ. Έτσι, στην βαθμολογία τερματίζει πρώτος ο ΑΠΑΣ με 15 βαθμούς, δεύτερη η ΑΕΣ με 14 και τρίτος ο ΑΟΠ με 11.

Οι δύο ομάδες του Β’ ομίλου που βρεθούν στο ΔΑΠΠΟΣ θα είναι ο πρωτοπόρος στην βαθμολογία ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” και η δεύτερη και συνάμα οικοδέσποινα του τουρνουά ΑΕ Σαντορίνης και τα ζευγάρια των ημιτελικών θα είναι Περιστεριώνας Τήνου – ΑΕ Σαντορίνης και ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” – ΑΟ Άνδρου. 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares