Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 22:00

Εν αναμονή εξελίξεων των φάιναλ φορ της ΕΣΚ Κυκλάδων

Όπως ήταν αναμενόμενο αργά, ή γρήγορα τα γεγονότα που έχουν να κάνουν με την εξάπλωση του κορονοϊού …ακουμπάνε κι επίσημα τις αθλητικές δραστηριότητες στην Ελλάδα. Κατά συνέπεια φυσικό επακόλουθο να έχει τεθεί θέμα και με την διεξαγωγή των επικείμενων φάιναλ φορ (κορασίδων, παίδων, εφήβων) της ΕΣΚ Κυκλάδων που είναι ήδη προγραμματισμένα κι αυτό εκτός απροόπτου θα έχει παράπλευρες απώλειες.

Αρχή γενομένης από το φάιναλ φορ του κυπέλλου ανδρών βόλεϊ στη Σύρο που αναβλήθηκε και θα περιμένουμε τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να μάθουμε τα νεότερα. Σε ό,τι αφορά τις μπασκετικές Κυκλάδες οι της …πορτοκαλί θέας περιμένουν να δουν τι εξελίξεις και τι θα αποφασίσει η ΕΣΚΚ σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “SportCyclades” τις τελευταίες ώρες επικρατεί …πυρετός διαβουλεύσεων μεταξύ της Ένωσης και όλων των εμπλεκόμενων των τριών φάιναλ φορ για το τι μέλλει γενέσθαι και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ΕΣΚΚ, τον Λώρη Σαλάχα επιβεβαιώθηκε η φημολογία για το αν θα αναβληθούν, ή θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα φάιναλ φορ.

Κι όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν πρέπει να ληφθούν εν θερμώ αποφάσεις…»

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares