Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 19:43

Online προπονήσεις στον Πανναξιακό ΑΟΚ

Σαν Πανναξιακός ΑΟΚ σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα με προτάσεις για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους. Παιχνίδια, Βιβλία, Ταινίες και άλλες προτάσεις θα αναρτούνται στη σελίδα μας καθημερινά.

Ο Σύλλογός μας με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, τους δύσκολους καιρούς που όλοι μας βιώνουμε, βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των αθλητών και αθλητριών όλων των αγωνιστικών Τμημάτων μας.

Έτσι, μέσω ενός καινοτόμου προγράμματος, έχει ήδη ξεκινήσει online εξ’ αποστάσεως προπονήσεις για τους αθλητές του Παιδικού και Εφηβικού Τμήματος, του Τμήματος Κορασίδων και Γυναικών και του Αντρικού Τμήματος.

Οι online προπονήσεις πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα για καθένα από τα προαναφερθέντα Τμήματα μέσω της πλατφόρμας Skype και ως στόχο έχουν , πέρα από την ψυχολογική ώθηση των αθλητών μας, και την διατήρηση της καλής σωματικής κατάστασης τους.

Τα προγράμματα αφορούν σε ατομική ενδυνάμωση χωρίς όργανα και εκπονούνται από τον Προπονητή και απόφοιτο ΤΕΦΑΑ του Συλλόγου μας Παναγιώτη Χατζηαυγουστίδη.

Σε κάθε συνεδρία σε πραγματικό χρόνο, οι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας εκτελούν τις ασκήσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα το οποίο έχει διάρκεια 1 ώρας.

"Μια Γροθιά.. Μια Αγκαλιά..Πανναξιακός!"

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares