Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 20:57

Ξύπνησαν όμορφες μνήμες στον Περιστεριώνα Τήνου...

Το Σάββατο 6 Απριλίου του 2019 θα μείνει για πάντα χαραγμένο στους ανθρώπους του Περιστεριώνα.

Σαν χθες, πέρυσι τέτοια ημέρα, σε δύο κυκλαδίτικα νησιά, στην "έδρα" του συλλόγου, στην Τήνο και 69 ναυτικά μίλια νοτιότερα, στην Σαντορίνη, δύο από τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του συλλόγου είχαν κατακτήσει τα εκάστοτε πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

kor_champ_739ed.jpg

Ο λόγος, για το εφηβικό τμήμα όπου οι νεαροί αθλητές του Αντώνη Βιδάλη είχαν επικρατήσει με σκορ 62-55 της αξιόμαχης ΑΕ Σαντορίνης στο κλειστό γυμναστήριο "Τήνια 1895" στον μεγάλο τελικό του φάιναλ φορ,  και στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ οι κορασίδες του Παναγιώτη Σιώτη είχαν κερδίσει με σκορ 37-25 της οικοδέσποινας ΑΕΣ στον μεγάλο τελικό  της διοργάνωσης.

ef_champ_426e6.jpg

Αυτές τις δύο επιτυχίες, τα δύο -συνεχόμενα- πρωταθλήματα Κυκλάδων σε δύο διαφορετικά νησιά που ήρθαν να προστεθούν στην τροπαιοθήκη του Περιστεριώνα, θυμήθηκε ο πρόεδρος του σωματείου, ο Παναγιώτης Μπουζαλάκος.

Μέσω δημοσίευσής του στην επίσημη σελίδα της ομάδας στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης επιμελήθηκε ένα όμορφο βίντεο, όπως άλλωστε μας συνηθίζει, υπό τους ήχους του γνωστού τραγουδιού "We are the champions" του αγγλικού συγκροτήματος, των "Queen" που ερμήνευσε το 1977 ένας από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς της εποχής, ο Φρέντι Μέρκιουρι. Ενώ, χαρακτηριστικά αναφέρει:

"Όταν η καρδιά χτυπάει ταυτόχρονα σε δύο γήπεδα... Όταν η σκέψη σου δίνει οξυγόνο να συνεχίσει... Όταν η θάλασσα ενώνει τα δάκρυα της χαράς...".

Ας το απολαύσουμε λοιπόν:

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares