Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 20:21

Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του Θοδωρή Μάμμου προς την ΑΕ Σαντορίνης

«Το να αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη και να μην το λες είναι σαν να τυλίγεις ένα δώρο και να μην το δίνεις», είχε πει κάποτε ο Αμερικάνος συγγραφέας, ο William Arthur Ward και φαίνεται πως είχε δίκαιο…

Στην κοινωνία μας σήμερα, υπάρχουν δυο μεγάλες κατηγορίες ανθρώπων. Στην πρώτη είναι αυτοί που θεωρούν τα πάντα δεδομένα κι έχουν ξεχάσει να εκτιμούν και την παραμικρή βοήθεια. Ενώ στην άλλη κατηγορία είναι εκείνοι που ξέρουν πως τίποτα δεν χαρίζεται και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Στη πρώτη κατηγορία έχουμε συνήθως άτομα που αν ακούσεις «ευχαριστώ» από τα χείλη τους, σημαίνει πως ο φούρνος του κυρ Βαγγέλη στο δίπλα τετράγωνο μάλλον γκρεμίστηκε.

Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια το ευχαριστώ έχει αρχίσει να μοιάζει με λέξη πολυτέλειας. Όμως, έχει αναρωτηθεί κανείς ποτέ πόσο σημαντικό είναι να λες «ευχαριστώ»;

Έπειτα από 301 ημέρες (16 Ιουλίου 2019) από την ανακοίνωση της πρόσληψής του από την ΑΕ Σαντορίνης, ο Θοδωρής Μάμμος εξέφρασε το δικό του «ευχαριστώ» στην διοίκηση του θηραϊκού συλλόγου μέσω του προσωπικού του προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα από μια μακροσκελή, αλλά και συνάμα συγκινητική δήλωση, ο Θεσσαλός τεχνικός ευχαρίστησε τους ανθρώπους που είναι δίπλα του, εκθείασε την οργάνωση στην ΑΕΣ, αλλά και τους συνεργάτες του. Μάλιστα, κατέληξε τόνισε πως... «τα καλύτερα έρχονται»!

Ιδού η ανάρτηση:

anartisidfsgs_6e7ef.jpg

Ποια είναι αυτά; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “SportCyclades”, ο “Ρόι”, όπως χαϊδευτικά τον αποκαλούν οι φίλοι του στην γενέτειρά του, επιθυμεί την κατάκτηση όσων περισσότερων τίτλων μπορεί στα πρωταθλήματα των Κυκλάδων. Κι αν φέτος ήταν πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου του γυναικείου πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων, αλλά λόγω της πανδημίας τα σχέδια του, προς το παρόν, ματαιώθηκαν, εκείνος δεν το βάζει κάτω. Όπως άλλωστε κάνει τόσα χρόνια τόσο ως προπονητής, όσο κι ως αθλητής.

Τι τον έκανε όμως τον Μάμμο να βγάλει από μέσα του αυτά που νιώθει για τους ανθρώπους της ΑΕ Σαντορίνης; Όπως ο ίδιος μεταφέρει στο οικογενειακό του περιβάλλον στο χωριό του, τον Αμπελώνα Λάρισας, αυτό το σκεφτόταν εδώ και πολύ καιρό. Λόγω της πανδημίας και των μέτρων που αποφασίστηκαν, ο Μάμμος σκέφτηκε τι θα γίνει και πως θα του πουν δικαιολογημένα να μαζέψει τις βαλίτσες του, να πάει στης Λαρίσης το ποτάμι που τον λένε Πηνειό κι όταν όλα τελειώσουν να επιστρέψει στο ΔΑΠΠΟΣ.

89245877_2500766136852848_720090231117709312_n_abc71.jpg

Το αντίθετο μάλιστα. Όχι μόνο έμεινε στην Σαντορίνη, αλλά οι ιθύνοντες της ΑΕΣ του βρήκαν καλύτερο σπίτι για να διαμένει, συγκεκριμένα στο πολυτελές χωριό Ημεροβίγλι, αλλά και σχεδόν καθημερινά επικοινωνούν μαζί του για να δουν τι κάνει κι αν χρειάζεται τίποτα…

Κι όπως ο ίδιος δηλώνει: «Πώς μετά εγώ να μην δώσω το 200%; Και το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω είναι να τους ευχαριστήσω»!!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares