Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 00:01

Πρώτος σε ψήφους ο Σταθης Κρητικός που συγκάλεσε την πρώτη συνεδρίαση

Ένας άνθρωπος που ζει και αναπνέει για τον μπασκετικό Πανναξιακό ήταν αυτός που συγκέντρωσε τους περισσότερους σταυρούς στην εκλογική διαδικασία του Πανναξιακού ΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Κρητικός προτιμήθηκε από 149 άτομα από τα 195 συνολικά που συμμετείχαν στην διαδικασία, ενώ η διοίκηση δεν θέλησε να δημοσιεύσει περισσότερες λεπτομέρειες για τους σταυρούς προτίμησης, αφού όπως τονίζουν αυτή η προσπάθεια είναι συλλογική και σημασία έχει η επιτυχία του εγχειρήματος και τίποτε άλλο.

Όπως ορίζει το καταστατικό, ο πρώτος σε σταυρούς συγκάλεσε ήδη το ΔΣ για την πρώτη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας η νέα διοίκηση θέληση να στείλει τις δημόσιες ευχαριστίες της σε όσους συμμετείχαν και όσους βοήθησαν για να βγει εις πέρας η εκλογική διαδικασία.

Ο Στάθης Κρητικός μιλώντας στο sportcyclades.gr έδωσε το στίγμα για την επόμενη μέρα του σωματείου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους . Με την εμπιστοσύνη αυτή παίρνω δύναμη για την συνέχεια ! Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο ... εμείς οι γνήσιοι Πανναξιακοί θα πάμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει»


Αυτή είναι η πρώτη επίσημη διοίκηση που θα οδηγήσει τον Πανναξιακό ΑΟΚ


Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares