Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 23:53

Ο Στάθης Κρητικός πρόεδρος στον Πανναξιακό ΑΟΚ | Η σύνθεση στο νέο Δ.Σ.

Με γρήγορους ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις στον Πανναξιακό ΑΟΚ, καθώς πριν κλείσει εικοσιτετράωρο από τη διεξαγωγή των εκλογών, η νέα διοίκηση του συλλόγου συνεδρίασε για πρώτη φορά και συστάθηκε σε σώμα.

Ο Στάθης Κρητικός που συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους στις εκλογές, προτάθηκε ομόφωνα και ανέλαβε τη θέση του προέδρου στο νέο ΔΣ, το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί ότι απαρτίζεται από το σύνολο των υποψηφίων που έθεσαν υποψηφιότητα στις εκλογές.

985af2491f6e08d5dbea1372473f769e_XL_df22e.jpg

Όπως γράψαμε χθες, ο Στάθης Κρητικός είναι ένας νέος παράγοντας που βρίσκεται πολύ κοντά στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια και η ανάληψη της προεδρίας από τον ίδιο αποτελεί σίγουρα μία μικρή έκπληξη, αλλά παράλληλα ένα δείγμα του τρόπου σκέψης του νεοσύστατου σωματείου που θα διοικείται από νέους ανθρώπους με όρεξη μεράκι και πάνω από όλα όραμα για αν πετύχουν κάτι καλό.

Οι πρωτεργάτες του εγχειρήματος, Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος και Γιώργος Κεφαλιανός, αποτελούν σίγουρα μία εγγύηση για τον σύλλογο και με την κίνηση τους να δώσουν χώρο δράσεις σε νέους παράγοντες αποτελεί και αυτό ένα δείγμα της αθλητικής εφυΐας που διαθέτουν πάνω στην διοίκηση ενός συλλόγου.

Οι θέσεις των συμβούλων που καταφέραμε να μάθουμε μέσω του ρεπορτάζ μας είναι οι εξής:

Πρόεδρος: Στάθης Κρητικός

Αντιπρόεδρος Α': Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος 

Αντπρόεδρος Β': Τσουτσάνης Γιάννης

Γεν. Γραμματέας: Λίδα Λιακοπούλου

Ταμίας: Μαρία Καπαρέλη

Γενικός Αρχηγός: Βασίλης Δεδρινός

Υπεύθυνος Τύπου: Αλέξανδρος Κοττάκης

Υπεύθυνος Ανδρικού: Αποστόλής Φυρογένης

Επίσης στη διοίκηση θέση έχουν οι:  Κεφαλιανός Γιώργος , Πάχως Αδελφουλάκος, Δρυμαλίτης Στέλιος, Καραγιάννη Καλλιρόη και Κεραμιώτης Δημήτρης.

Ο σύλλογος θα ενημερώσει για την ακριβής σύνθεση του ΔΣ με αναλυτικό δελτίο τύπου.

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares