Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 11:09

“Επανεκκίνηση” για τους παίδες του ΑΟ Μυκόνου

Στις επάλξεις και πάλι για ένα εκ των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του ΑΟ Μυκόνου. Συγκεκριμένα, το παιδικό τμήμα του συλλόγου του νησιού των ανέμων τις προηγούμενες ημέρες έκανε την δική του …επανεκκίνηση μετά τη σταδιακή άρση μέτρων και την επαναλειτουργία των Αθλητικών Εγκαταστάσεων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας και η ΓΓΑ, λαμβάνοντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα!


Με αντισηπτικά, αποστάσεις και ατομική προπόνηση με μπάλα, η αρχή έγινε στο ανοιχτό γήπεδο του Κόρφου (σ.σ. όπως φανερώνουν και οι σχετικές φωτογραφίες), το οποίο γέμισε ξανά …ζωή και χαμόγελα. Η χαρά στα πρόσωπα όλων δεν μπορούσε να κρυφτεί με τον Γιώργο Σκόρδο να καλωσορίζει τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές του, ύστερα από τη δύσκολη περίοδο που προηγήθηκε και τους κράτησε στα σπίτια τους, βάζοντας έστω και προσωρινά στον “πάγο” ολόκληρο τον κόσμο.


Πριν από κάθε προπόνηση, ο 53χρονος τεχνικός των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του ΑΟ Μυκόνου ενημέρωσε τους αθλητές του για τα νέα δεδομένα διεξαγωγής των προπονήσεων, παίρνοντας ενεργά μέρος κι εκείνος σε αυτές.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares