Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 16:55

Θανάσης Δελαπάσχος: «Δικαίωση το πρωτάθλημα σε όσους μας πίστεψαν»

Στο τέλος του περασμένου Σεπτέμβρη, η διοίκηση του ΑΟ Μυκόνου έλαβε μία απόφαση που έμελλε να αλλάξει το ρου της ιστορίας του συλλόγου… Παράδωσε το “τιμόνι” του ανδρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης στον προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής της Άνω Μερά και παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ, στον Θανάση Δελαπάσχο με τον μέχρι πρότινος προπονητή του τμήματος, τον Γιώργο Σκόρδο να παραμένει στις ακαδημίες.


Μπορεί η πρεμιέρα του Δελαπάσχου στον πάγκο της Μυκόνου στις 18 Οκτωβρίου, να συνοδεύτηκε με ήττα από τον ΑΟ Ερμούπολης με σκορ 58-40, η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Με τρεις συνεχόμενες νίκες (70-72 τον Άρη Σύρου εκτός, 64-69 τον Περιστεριώνα Τήνου εκτός και 77-55 τον ΑΟ Ερμούπολης “εντός”) οι “κυανόλευκοι” πέρασαν στην κορυφή του Α’ ομίλου ισοβαθμώντας με τον ΑΟ Ερμούπολης, αλλά το +22 του ματς του δευτέρου γύρου τους έδινε το πλεονέκτημα.

244 ημέρες αργότερα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Δελαπάσχο και ύστερα από το προσωρινό τέλος όλων των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ήρθε το βράδυ της 31ης Μαΐου η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΚΚ να ορίσει τον ΑΟ Μυκόνου πρωταθλητή Κυκλάδων στους άνδρες για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο ίδιος μία ημέρα μετά την απόφαση, μίλησε στο “SportCyclades” μοιράζοντας συγχαρητήρια στους αθλητές του, καθώς και στον κόσμο που τους ακολουθούσε σε κάθε ματς:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες μου, γιατί αυτοί δούλεψαν κι έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Τόσο στους Μυκονιάτες, όσο και σε αυτούς ήρθαν με μεταγραφή για να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας».
Και κατέληξε: «Με την άνοδο στην Γ’ εθνική και το πρωτάθλημα αυτό, έδωσαν μεγάλη χαρά στο κόσμο που τους ακολουθεί σε όλα τα ματς, αλλά δικαίωσαν και αυτούς που τους πίστεψαν».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares