Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 12:55

Ανακοίνωση του ΣΕΔΚΑ Κυκλάδων για το διαδικτυακό σεμινάριο

Ανακοίνωση σχετικά με το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώθηκε για τους νησιωτικούς συνδέσμους εξέδωσε ο ΣΕΔΚΑ Κυκλάδων.

Αναλυτικά:

Μεγάλη επιτυχία στο διαδικτυακό σεμινάριο στους νησιωτικούς συνδέσμους για πρώτη φορά Λέσβου, Δωδεκανήσου, Χίου,Σάμου και ο Σύνδεσμος μας Κυκλάδων.

Ευχαριστούμε πολύ τον εθνικό καθηγητή και μέλος της ΚΕΔ, ΓιώργοΤανατζή, ο οποίος μας ανέλυσε φάσεις και υπήρξαν και συμμετοχές από όλους τους συναδέλφους μας.

Βεβαίως παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Μπούσιας Κωνσταντίνος και ο Γ.γραμματέας της ΟΔΚΕ, Ντάβαρης Παναγιώτης, ο οποίος επιμελήθηκε της όλης διοργάνωσης μέσα από την πλατφόρμα webex της ΟΔΚΕ. Εκεί ήταν και ο Σπύρος Σαλαβός τους οποίους ευχαριστούμε πάρα πολύ που βοήθησαν στην όλη διαδικασία.

Παρόντες βέβαια ήταν όλοι οι πρόεδροι των συνδέσμων τους οποίους ευχαριστώ και συγκεριμένα η Ελένη Μαριγλή,ο Άρης Φάκαρος,και ο Βαλάντης Κοντίλης .

Ευχαριστώ όλα τα μέλη μας για την συμμετοχή τους και τις σωστές παρεμβάσεις σε φάσεις,και τον κο Ηπιώτη Γιώργο για την συμμετοχή του και την βοήθειά του ώστε να έρθει σε πέρας το σεμινάριο μας.

Εύχομαι να γίνονται όλο και πιο συχνά τέτοιου είδους επιμορφωτικά σεμινάρια.

Σας ευχαριστώ όλους!!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares