Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 11:24

ΑΕ Σαντορίνης: Ανοιχτό κάλεσμα σε παίκτριες και σωματεία για την Α2 Εθνική κατηγορία

Η ΑΕ Σαντορίνης απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλα τα σωματεία των Κυκλάδων προκειμένου να προτείνουν και να παραχωρήσουν αθλήτριες οι οποίες θα συμμετάσχουν με την ομάδα της Σαντορίνης στην Α2 Εθνική κατηγορία, όπου θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η πρόταση έχει ως εξής:

Πέρασαν ήδη δύο εβδομάδες από την ανακοίνωση της ΕΟΚ που έδωσε την ευκαιρία στα αθλητικά σωματεία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Από την πρώτη στιγμή αντιμετωπίζουμε την άνοδο στην Α2, υπό τις παρούσες συνθήκες, ως ευκαιρία και πρόκληση που ξεφεύγει από τα όρια της Σαντορίνης και αγκαλιάζει όλες τις Κυκλάδες.

Πληθώρα σκέψεων και ιδεών τροφοδοτούνται  από την πίστη μας στη δύναμη της «Ένωσης» που απαιτεί σεβασμό, κοινούς στόχους, συνεννόηση, αλληλεγγύη, συνεργασία και συλλογικότητα.

Θέλουμε το μπάσκετ να ενώνει τις Κυκλάδες!

Όλα αυτά τα χρόνια γνωρίσαμε μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ νεαρές αθλήτριες με ταλέντο, επιμονή, μεγάλη αγάπη και προσήλωση στο άθλημα. Στο πλαίσιο των μεταγραφικών μας κινήσεων, αποφασίσαμε ότι στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει τα νησιά μας σε Εθνική Κατηγορία υπάρχει δυνατότητα να επιλεγούν, με απαραίτητη προϋπόθεση τη σύμφωνη γνώμη των Συλλόγων τους, αθλήτριες που αγωνίζονται στη νησιωτική μας περιφέρεια και πληρούν τα κριτήρια που έχει θέσει το τεχνικό μας επιτελείο. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία “να ανοίξουν τα φτερά τους”, κάνοντας ένα βήμα παραπάνω στην αθλητική τους πορεία, αγωνιζόμενες σε Εθνική Κατηγορία.

Απευθύνουμε πρόταση στα Σωματεία των Κυκλάδων να υποβάλλουν γραπτώς, μέχρι και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020,  το ενδιαφέρον για συμμετοχή αθλητριών τους στην ομάδα Γυναικών της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης που θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία την περίοδο 2020 – 2021, εκπροσωπώντας τις Κυκλάδες για πρώτη φορά στην ιστορία του κυκλαδικού μπάσκετ, προκειμένου να διερευνηθεί από κοινού αυτή η δυνατότητα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνεργασία.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares