Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 00:54

Η απάντηση της ΕΣΚ Κυκλάδων στον Περιστεριώνα Τήνου

Με ανακοίνωση της η ΕΣΚ Κυκλάδων απαντά στην επιστολή διαμαρτυρίας του Περιστεριώνα Τήνου.

Αναλυτικά:

Η ΕΣΚΚ προχώρησε σε επιστολή – απάντηση σχετικά με τα έγγραφα – διαμαρτυρίες από τον Περιστεριώνα ΤΑΚ.

Αναλυτικά η απάντηση

Αρ. Πρωτ. 109
Σύρος 22/6/2020
Προς ΤΑΚ Περιστεριιώνα

Κύριε Πρόεδρε Και αγαπητά μέλη του ΔΣ

Μέσω των δύο ανακοινώσεων σας γίναμε δέκτες της αντίθεσης σας για τις δύσκολες και κάτω από ” ειδικές καταστάσεις ” αποφάσεις που λάβαμε για την ανάδειξη των πρωταθλητών σε ανδρικό & γυναικείο πρωτάθλημα καθώς & για την χρονική επιλογή διεξαγωγής του ff των εφήβων.

Μπορούμε να δεχτούμε & να καταλάβουμε την προάσπιση των συμφερόντων του σωματείου σας ,σε καμία περίπτωση όμως δεν δεχόμαστε υπονοούμενα & δεν υιοθετούμε την στάση που επιδεικνύετε έναντι των υπόλοιπων ομάδων.

Η ΕΣΚ Κυκλάδων όπως & η ομάδα σας ανήκουμε στην ΕΟΚ , της οποίας τον προγραμματισμό οφείλουμε να ακολουθούμε όσον αφορά την διεξαγωγή των Πανελληνίων πρωταθλημάτων αλλά & τα ειδικά πρωταθλήματα ανόδου στις Εθνικές κατηγορίες.

Τα τελευταία χρόνια με την συνεπή στάση μας & και τις προτάσεις μας αφ’ ενός αλλά & τις αιτιολογημένες διαφωνίες μας (έντονες πολλές φορές) αφ ‘ ετέρου καταφέραμε ( αν & μικρή Ένωση ) να μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό .

Πολλά δε από στοιχεία που περιλαμβάνονται στις τελευταίες ανακοινώσεις της ΕΟΚ ήταν θέσεις & απόψεις που εκφράσαμε κατά την διάρκεια των διαβουλεύσεων τόσο για τον τερματισμό των πρωταθλημάτων όσο & για την προετοιμασία & ολοκλήρωση των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων.

Κατά την διάρκεια αυτών των διαβουλεύσεων 8 προπονητές μας ρωτήθηκαν για τον χρόνο προετοιμασίας που χρειάζονται προκειμένου οι αθλητές να επανέλθουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς & ποιές από τις συμμετέχουσες ομάδες δεν θα λάβουν μέρος στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφόσον ανακηρυχτούν πρωταθλητές.

Σε συνδυασμό ότι ήμασταν η πρώτη Ένωση που με την σύμφωνη γνώμη όλων προέδρων διακόψαμε νωρίτερα κατά δύο μέρες τα πρωταθλήματα μας ,σας απαντάμε στο αν ενδιαφερόμαστε για την υγεία των αθλητών μας .Η μόνη δε ομάδα που δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην επόμενη φάση ήταν ο ΤΑΚ Περιστεριώνας.

Σήμερα 22/ 6 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των Εθνικών πρωταθλημάτων όπου θα χανόταν η ευκαιρία να εκπροσωπηθεί η ΕΣΚΚ με ομάδα στην Α2 γυναικών αν υιοθετούνταν η δική σας πρότασης να διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας δεν θα μπορούσαμε να εκπροσωπηθούμε διότι οι ομάδες έπρεπε να κάνουν πρώτα δεκτή την πρόσκληση της ΕΟΚ & ακολούθως να μπούνε στην κλήρωση.

Καθ’ όλη την διάρκεια των τριών μηνών με τακτικές διαδικτυακές συναντήσεις το ΔΣ επεξεργαζόταν & αξιολογούσε με υπομονή & σύνεση σενάρια με όσα στοιχεία αντλούσαμε από δημοσιεύματα ( που διέρρεαν τις θέσεις της ΕΟΚ) με δικές μας εκτιμήσεις αλλά & όσα μέσω τηλεφωνικών επαφών με την Ομοσπονδία μαθαίναμε. Την τελική μας δε απόφαση λαμβάναμε αμέσως μόλις ΕΟΚ έκανε την επίσημη ανακοίνωση της.

Μία τέτοια ανακοίνωση ήταν ότι η διεξαγωγή της επόμενης φάσης των εφήβων θα γίνει στις 22/ 7 προκειμένου να γίνει ή μοριοδότηση των πρωταθλητών Ελλάδος για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα .

Δώσαμε το μέγιστο διάστημα προετοιμασίας που μπορούσαμε με ημερομηνία διεξαγωγής στις 13 & 14/7 , προκειμένου να έχει δυνατότητα συμμετοχής ο πρωταθλητής μας ( αφού δηλωθεί ). Αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα 4-5 αθλητών σας λόγω των Πανελληνίων εξετάσεων ως προς την αθλητική προετοιμασία τους, θα πρέπει όμως & εσείς να καταλάβετε ότι αυτό το πρόβλημα σας δεν μπορεί να στερήσει στους 36 υπόλοιπους επίδοξους (αν δεν είστε εσείς )πρωταθλητές την δυνατότητα συμμετοχής τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αφού κατά την άποψη σας το final 4 πρέπει να γίνει 20 &21 Ιουλίου που σημαίνει αυτόματο αποκλεισμό του πρωταθλητή μας .Αλήθεια το θεωρείτε δίκαιο ;

Σ ‘ αυτά (πανελλήνια πρωταθλήματα ) αν δεν μας απατά η μνήμη μας συμμετείχατε όσες φορές ανακηρυχθήκατε πρωταθλητές ,τότε αλήθεια ποιόν προγραμματισμό ακριβώς ακολουθούσατε αν όχι αυτόν της ΕΟΚ;

Αναρωτιέστε αν υπάρχει σκοπιμότητα σ αυτές μας τις αποφάσεις . Σας απαντάμε ευθαρσώς ότι υπάρχει ακριβώς η ίδια με όταν η ΕΣΚΚ σας έδωσε την δυνατότητα να λάβετε μέρος & να κατακτήσετε τελικά το ff παίδων στη Σαντορίνη αλλάζοντας όλο το πρόγραμμα των αγώνων, δηλαδή το καλό του Κυκλαδίτικου μπάσκετ , κάτι που εξ ‘ ορισμού είναι στα καθήκοντά μας , έστω κι ‘ αν αυτό μπορεί να μην γίνεται αποδεκτό από κάποιο σωματείο λόγω των ίδιων επιδιώξεων.

Τέλος οφείλουμε να σταθούμε στο γεγονός ότι θεωρείτε πως χάνει το Κυκλαδίτικο μπάσκετ χωρίς την συμμετοχή του Περιστεριώνα .

Η συμμετοχή όλων των ομάδων είναι το ίδιο σπουδαία με την δική σας, η δε προσπάθεια ορισμένων είναι μεγαλύτερη από την δική σας αφού γίνεται σε ανοικτά γήπεδα.

Προσπαθήστε να δείτε την μεγάλη εικόνα στο Καλό του Κυκλαδίτικου μπάσκετ έστω κι αν αυτό μπορεί να πληγώνει την ομάδα σας.

Ενωμένοι, παρά τις διαφορές μας ( θεμιτό ) ας δουλέψουμε να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο αυτό που όλοι αγαπάμε προς χάριν των παιδιών που αθλούνται παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Κι αν κάποιους από εμάς μας θεωρείτε ανεπαρκείς μπορείτε μέσω των επερχόμενων εκλογών να μας αποδοκιμάσετε ώστε να αναλάβουν καταλληλότεροι .

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares