Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 14:44

Φάνης Χριστοδούλου και Γιώργος Καράγκουτης παρόντες στο F4 του παιδικού της ΕΣΚΚ στην Πάρο

Δύο παίκτες που έχουν τιμήσει και με το παραπάνω την φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος θα παραβρεθούν στο φάιναλ φορ του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων, το διήμερο 6 & 7 Ιουλίου στο κλειστό της Μάρπησσας στην Πάρο.

Ο λόγος για τον Φάνη Χριστοδούλου και τον Γιώργο Καράγκουτη! Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ανδρών το 1987 και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1995 με την εθνική εφήβων θα τιμήσουν με την παρουσία τους την διοργάνωση αυτή, μιας και οι δύο θεωρούνται “Παριανοί”.

Ο μεν Φάνης τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος του νησιού των Κυκλάδων έχοντας επιχείρηση στη Νάουσα. Ο δε Καράγκουτης, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Βόρειο Ελλάδα, τους καλοκαιρινούς μήνες επισκέπτεται σχεδόν πάντα την Πάρο, ενώ πέρυσι είχε διοργανώσει και το “Karagoutis Training Camp”.

Η παρουσία τους αναμένεται να δώσει άλλη αίγλη στο φάιναλ φορ, με τους νεαρούς αθλητές των ομάδων που θα συμμετέχουν να προσπαθήσουν να δείξουν τα …φώτα τους μπροστά σε παίκτες “θρύλους” του ελληνικού μπάσκετ!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares