Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 13:03

ΑΟ Μυκόνου: Φουντώνει η ονοματολογία, «βραχνάς» το γηπεδικό

Το ταξίδι ανθρώπων του ΑΟ Μυκόνου στην Αθήνα για επαφές με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους, μπορεί να μην έβγαλε ειδήσεις, αλλά σίγουρα ανέβασε ακόμα ένα λέβελ τον σχεδιασμό του συλλόγου ενόψει της συμμετοχής του στη Γ΄Εθνική.

Η διοίκηση της ομάδας έχει χαράξει το πλάνο πάνω στο οποίο πρέπει να βαδίσει και σίγουρα αυτό δεν θα βασιστεί σε μεγάλες οικονομικές υπερβάσεις, πράγμα που αναιρεί όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό στην μπασκετική πιάτσα.

Ρωτώντας ποιος θα είναι ο στόχος, η απάντηση που θα πάρεις είναι η εξής: ''Μία εύκολη παραμονή''. Άρα αυτοί που περιμένουν τον ΑΟ Μυκόνου αν δηλώσει στην πρώτη του συμμετοχή σε εθνική κατηγορία ότι θα κάνει πρωταθλητισμό, μάλλον λανθάνουν.

Το οικονομικό μπάτζετ  της ανδρικής ομάδας δεν θα ξεφύγει πολύ από τα συνηθισμένα όρια των νησιωτικών συλλόγων, χωρίς αυτό όμως να συμβαίνει ότι δεν θα υπάρξει έξυπνη διαχείριση.

Θα πρέπει να αναμένουμε ότι θα γίνουν 4-7 μεταγραφές παικτών, μεταξύ των οποίων και 2-3 που θα προέρχονται από ανώτερη κατηγορία της Γ΄Εθνικής.

Ονοματολογία 

Ακούγονται και θα ακουστούν πολλά ονόματα παικτών για τον ΑΟ Μυκόνου, όμως σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες αυτή τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο δεν υπάρχει καμία οριστική συμφωνία.

Ονόματα όπως του Άγγελου Τσάμη, του Μιχάλη Πολυτάρχου, του Γιώργου Τσιάρα και πολλών άλλων, σίγουρα έχουν απασχολήσει τους ανθρώπους του σωματείου, οι οποίοι πάντως θέλουν να σταθμίσουν τα δεδομένα και έπειτα να προχωρήσουν σε τελικές συμφωνίες.

Ίσως ο αριθμός των περιπτώσεων που απασχολεί αυτή τη στιγμή τη διοίκηση να ξεπερνά τις 30... οπότε όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πολλά θα ακουστούν, άλλα τόσα θα γραφτού, αλλά λίγα θα ισχύσουν τελικά.

Το μπραντ ''Μύκονος'' σίγουρα πουλάει, αλλά οι Μυκονιάτες δεν ξέρουν μόνο να πωλούν καλά, αλλά και αν κάνουν καλά deal και στις αγορές τους! 

Όσο αφορά το όνομα του προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία, εκεί υπάρχει σιγή ιχθύος, η οποία μάλλον θα «σπάσει» το άμεσα επόμενο διάστημα. Το αν θα κάνει θόρυβο ή όχι, αυτό θα δείξει!!!  

«Αγκάθι» το γηπεδικό

Απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρχει ομάδα σε Εθνική κατηγορία είναι το γήπεδο. Στη Μύκονο υπάρχει εδώ και καιρό ένα ολοκληρωμένο κλειστό, που κάτω από περίεργες συνθήκες δεν έχει παραδοθεί ακόμα προς χρήση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με θέματα γραφειοκρατίας και την σύσταση μίας διοίκησης που θα είναι υπεύθυνη με τη λειτουργία του γηπέδου και σε αυτό το κομμάτι όλα εξαρτιούνται από τις ενέργειες που θα κάνει δήμος, που πλέον βλέπει τον χρόνο να πιέζει.

Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να υπάρξουν γρήγορες κινήσεις, ώστε οι άνθρωποι της ομάδας να μην βρεθούν αντιμέτωποι με το ερώτημα αν θα κάνουν προετοιμασία στην Τήνο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares