Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 12:26

Και στη Γ' Εθνική με Θανάση Δελαπάσχο ο Α.Ο. Μυκόνου

Με τον Θανάση Δελαπάσχο στον πάγκο θα πορευτεί ο Α.Ο. Μυκόνου στην ιστορική πρώτη του συμμετοχή στη Γ' Εθνική.

Ο έμπειρος προπονητής συνέδεσε το όνομα του με μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Συλλόγου, τη κατάκτηση του Πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων και την άνοδο στη Γ' Εθνική. Η διοίκηση χωρίς δεύτερη σκέψη του «παρέδωσε» τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας και για την επόμενη χρονιά στην ανώτερη κατηγορία.

Ας δούμε όμως αναλυτικά την προπονητική καριέρα του Παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ:

Ο coach Δελαπάσχος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1994 με την ΕΑ Λάρισας στο Τοπικός Α' Θεσσαλίας όπου και πήρε την άνοδο για την Γ' Εθνικής. Τη σεζόν 1997 -98 θα προπονήσει την εφηβική ομάδα του Ηρακλή με την οποία και θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ελλάδος.

Στη συνεχεία θα βρεθεί στους πάγκους των Σιάτιστα και Ιωνικού Διαβατών για το Πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΘ κερδίζοντας και ένα Πρωτάθλημα.

Τη περίοδο 2002 - 2003 βρέθηκε στη Λάρισα όπου και ήταν προπονητής του Γ.Σ.Λ. στο Πρωτάθλημα της Α2 κατηγορία με την οποία τελείωσε τη χρονιά στην 7η Θέση του Πρωταθλήματος με ρεκόρ 13 νίκες και 13 ήττες.

Την επόμενη χρονιά στον Α.Ο. Φ. Πορφύρα Πειραιά στη Γ' Εθνική Κατηγορία και το 2004 επέστρεψε τη Θεσσαλονίκη για χάρη της Αναγέννησης. Πέρασε και από τα μέρη μας καθώς υπήρξε προπονητής στον Άρη Σύρου και με τα πήρε το τιμόνι της Επανομής την οποία και οδήγησε στην άνοδο τη Γ' Εθνική.

Τελευταίος σύλλογος στον οποίο υπήρξε προπονητής πριν βρει την «Ιθάκη» του στη Μύκονο το 2011 ο Θεσσαλονικιός coach ανέλαβε τα ηνία του Απόλλωνα Καλαμαριά τη Β' Εθνική.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Μυκόνου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, Θανάση Δελαπάσχο για την νέα αγωνιστική χρονιά στη Γ' Εθνική Κατηγορία.

Συνεχίζουμε μαζί... Α.Ο. Μυκόνου!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares