Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 14:20

Ο έπαρχος Θήρας Χαράλαμπος Δαρζέντας στις προπονήσεις της ΑΕ Σαντορίνης

Γνωστός για την αγάπη του για τον αθλητισμό ο έπαρχος Θήρας κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας δεν χάνει την ευκαιρία να επισκεφθεί αθλητικούς χώρους και να συζητήσει από κοντά με τις διοικήσεις, τους προπονητές και φυσικά με τους αθλητές των συλλόγων του νησιού.

Η τελευταία του επίσκεψη, αφορούσε την ΑΕ Σαντορίνης, όπου είχε επαφές, με τους αθλητές και τους προπονητές, οι οποίοι στο τέλος φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Το σχετικό δελτίο τύπου της ΑΕ Σαντορίνης, αναφέρει: 

Με μία ευχάριστη επίσκεψη στο κλειστό γυμναστήριο έκλεισαν οι προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας για την ομάδα μας.

Για μία ακόμη φορά η συνάντηση των αθλητών, των προπονητών και των μελών του ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης με τον Έπαρχο Θήρας κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα ήταν ιδιαίτερα εγκάρδια και ενδιαφέρουσα.

Ο Έπαρχος Θήρας συνεχάρη κάθε τμήμα χωριστά για τις αγωνιστικές επιτυχίες της δύσκολης φετινής χρονιάς που απέφεραν ως καρπούς την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία για το τμήμα Γυναικών, για πρώτη φορά στην ιστορία των Κυκλάδων, καθώς και τη συμμετοχή στα δύο FINAL4 της ΕΣΚΚ για τα τμήματα Εφήβων και Κορασίδων.

Τόνισε ότι παρακολουθεί από κοντά τις δραστηριότητες του συλλόγου και την προσεκτική και συνεπή δουλειά που γίνεται σε βάθος χρόνου από όλα τα μέλη του ώστε τα νέα παιδιά της Σαντορίνης να απολαμβάνουν τη χαρά και τα οφέλη του αθλητισμού.

Μετά από το μεγάλο διάστημα της διακοπής των αθλητικών δραστηριοτήτων πολλά ήταν τα θέματα προς συζήτηση. Ο κ. Δαρζέντας ενημερώθηκε από το τεχνικό επιτελείο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τους κανονισμούς και τα πρωτόκολλα που ακολουθούνται σε προπονητικό και αγωνιστικό επίπεδο και για την απαιτητική νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί για τα αθλητικά σωματεία.

Και όπως πάντα χάρισε απλόχερα στους νεαρούς αθλητές της ομάδας μας συμβουλές ως εκπαιδευτικός που εξακολουθεί να υπηρετεί το λειτούργημά του με κάθε αφορμή.

EPARXOS_GYNAIKWN_f25c0.jpgEPARXOS_EFHVWN.1_e0f36.jpg

EPARXOS_KORASIDES.1_1a210.jpg

EPARXOS_GYNAIKWN.0-1024x768_4e62d.jpg

 

 

EPARXOS_KORASIDES.2-1024x861_cbe05.jpg

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares