Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 14:33

Τρεις οι διαιτητές στο F4 της Πάρου, σε αναμονή εξελίξεων για τα άλλα δύο…

Την ώρα που εξακολουθεί να γίνεται …μύλος με την υπόθεση των φάιναλ φορ των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων μετά την απόφαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να κάνει “πίσω”στις αρχικές της αποφάσεις ώστε να χορηγήσει τις τελικές φάσεις και να τεθεί συνδιοργανώτρια των φάιναλ φορ καλύπτοντας μέρος των μετακινήσεων των ομάδων και τις διαμονές των μελών αυτών, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας σύμφωνα με πληροφορίες όρισε τους διαιτητές του φάιναλ φορ του παιδικού πρωταθλήματος που είναι το κατά πως φαίνεται το μόνο που έχει “κλειδώσει” για το διήμερο 6 & 7 Ιουλίου στο κλειστό της Μάρπησσας στην Πάρο.

Συγκεκριμένα, οι Συριανοί Μάκης Μαρουδιάς και Άγγελος Σαμοθράκης, καθώς και ο Σαντορινιός Κωνσταντίνος Παπαδημητρόπουλος είναι οι τρεις ρέφερι που ορίστηκαν να σφυρίξουν τα τέσσερα παιχνίδια της διοργάνωσης, δηλαδή τους δύο ημιτελικούς, καθώς και τον μικρό και μεγάλο τελικό.

Σε ό,τι αφορά τα φάιναλ φορ των κορασίδων (το διήμερο 8 & 9 Ιουλίου) στην Τήνο και των εφήβων (13 & 14 Ιουλίου) στην Σαντορίνη οι φήμες τις τελευταίες ώρες …πάνε κι έρχονται. Οι επαφές των διοικούντων την ΕΣΚΚ με τα συμμετέχοντα σωματεία και τις οικοδέσποινες ομάδες που θα επωμιστούν το βάρος των όσων δεν καλύπτει η Περιφέρεια είναι καθημερινές και όλα είναι στον …αέρα!

Οι φήμες των τελευταίων ωρών έχουν να κάνουν με την μη συμμετοχή των εφήβων του Περιστεριώνα Τήνου στο φάιναλ φορ της Σαντορίνης καθώς και των κορασίδων της ΑΕ Σαντορίνης σε αυτό της Τήνου. Βέβαια, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά όπως έλεγαν οι παλαιότεροι κι αυτό που απομένει είναι να δούμε αν οι φήμες επιβεβαιωθούν… 

36419c232e07b3250256d25dd112cc59_XL_29bbc.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares