Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 18:44

Προ των πυλών η επιστροφή του Λεωνίδα Σκούταρη στον Πανναξιακό ΑΟΚ

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο Πανναξιακός ΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του “SportCyclades” η ομάδα του νησιού της Αριάδνης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του πολύπειρου φόργουορντ, του Λεωνίδα Σκούταρη.

Ο, γεννημένος στις 28 Αυγούστου του 1976, καλαθοσφαιριστής φαίνεται πως επιστρέφει στον Πανναξιακό του οποίου φόρεσε τη φανέλα πριν από πέντε χρόνια, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία ανδρών.

skou_3_722b7.jpg

Οι συστάσεις περιττεύουν για την κάτι παραπάνω από “πλούσια” καριέρα του "μπαρουτοκαπνισμένου" άσου, καθώς ο Λεωνίδας αποτελεί έναν εκ των ποιοτικότερων φόργουορντ των εθνικών κατηγοριών τα τελευταία 20 χρόνια, …κουβαλώντας ως παρακαταθήκη μία σπουδαία πορεία τόσο στην Α1, όσο και στην Α2, αλλά και ένα... Διηπειρωτικό το 1996, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όπου στο τρίτο ματς των τελικών σκόραρε 3 πόντους με αντίπαλο τη Νασιονάλ του Μοντεβιδέο!

Στο "γεμάτο" και αξιοζήλευτο βιογραφικό του, έχει αγωνιστεί -μεταξύ άλλων- σε: Παναθηναϊκό, Παγκράτι (Α1), Ηλυσιακό (Α1), Σπόρτιγκ (Α2), Νήαρ Ηστ (Α2, στη λίστα των κορυφαίων επιδόσεων σε τρίποντα με 10/14 απέναντι στην Δάφνη ), Ιωνικό ΝΦ (Α2, άνοδος στην Α1), Παλαιό Φάληρο (Α2, άνοδος στην Α1), Πανερυθραϊκό (Α2 & Β' Εθνική), Πέραμα (Α2 & Β' Εθνική, στη λίστα των κορυφαίων επιδόσεων σε τρίποντα με 11/15 τρίποντα απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς), Περιστέρι, Cleveland State (NCAA Division 1), Piloset Turku (A1 Φινλανδίας), Ψυχικό, Αθηναϊκό, Πανναξιακό, Αγία Παρασκευή, ΑΕΝΚ, ενώ την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Αθηνών.

skout_1_3d799.jpg

Οι κινήσεις του Πανναξιακού ΑΟΚ, όμως, δεν σταματούν εδώ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι διοικούντες τον σύλλογο συνεχίζουν τις επαφές με παίκτες που επιθυμούν να φορέσουν την φανέλα της ομάδας τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

skout_2_dfd02.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares