Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 22:11

Πρωταθλητές Κυκλάδων οι έφηβοι της ΑΕ Σαντορίνης

Οι έφηβοι της ΑΕ Σαντορίνης νίκησαν στον μεγάλο τελικό τελικό τον ΑΠΑΣ τα Φανάρια με 67-64 και κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κυκλάδων.

0 τελικός του εφηβικού πρωταθλήματος Κυκλάδων που έγινε στη Σαντορίνη, δεν ήταν από τα ματς που τα ξεχνάς σύντομα.Τα παιδιά των δύο ομάδων μας προσέφεραν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που τα είχε όλα. Κυριάρχησαν το πάθος, η αγωνιστική προσήλωση, οι τακτικές των δύο πάγκων ενώ οι συνεχείς εναλλαγές στο σκορ κράτησαν καθηλωμένους τους πάντες.

Οι πρωταθλητές με όπλο την άμυνα έλεγξαν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και είδαν τους αντιπάλους τους να μπαίνουν πιο συγκεντρωμένοι στην επανάληψη και να περνούν μπροστά στο σκορ, παίρνοντας μάλιστα και διαφορά οκτώ πόντων. Εκεί βγήκε στο γήπεδο το κάτι παραπάνω σε πάθος και διάθεση να δώσουν τα πάντα από πλευράς ΑΕΣ, πίστεψαν, ανέτρεψαν το σκορ και στο τέλος με δραματικό τρόπο έκαναν δικό τους το κύπελλο. Όλοι οι παίκτες ξεπέρασαν τον εαυτό τους και με μπροστάρη τον MVP Κώστα Καβαλλάρη πέτυχαν τον στόχο τους.

Τα Φανάρια απέδειξαν ακόμη μία φορά την ποιότητα τους, είχαν πρόβλημα από τα φάουλ του Ναυπλιώτη, όμως δεν τα παράτησαν και τελικά το άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού Μαργαρίτη τρία δευτερόλεπτα πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης έκρινε το αποτέλεσμα.

Σε μία λοιπόν πολύ καλά σχεδιασμένη διοργάνωση και οι τρεις ομάδες πιστοποίησαν την δουλειά που γίνεται στα σωματεία και η ΑΕ Σαντορίνης δίκαια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.

Δεκάλεπτα. 11 - 13, 27 - 30, 50 - 42, 64 - 67.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Παπαδημητρόπουλος, Σαμοθράκης και Γαβαλάς.

Οι πρωταθλήτρια ομάδα της ΑΕ Σαντορίνης θα εκπροσωπήσει το νομό μας στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο Μετς από τις 22 έως τις 27 Ιουλίου.

Πρώτο παιχνίδι με τον Αίολο Μυτιλήνης στις 22 Ιουλίου στις 17.00.

Στατιστικά 

fanfhsudaffadsoi1111_f8def.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares