Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 16:09

Πάει για νέο “μπαμ” με Γιάννη Γιαννούλη ο Πανναξιακός ΑΟΚ

Η συμφωνία με τον Λεωνίδα Σκούταρη και τον Γιάννη Καραγκιολίδη  φαίνεται πως είναι μόνο η …αρχή των όσων θα ακολουθήσουν για το κτίσιμο του Πανναξιακού ΑΟΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι διοικούντες τον ναξιώτικο σύλλογο φέρονται αποφασισμένοι να ταράξουν για ακόμη μία φορά τα λιμνάζοντα νερά του Αιγαίου κι αυτή τη φορά να φέρουν στο νησί της Αριάδνης, έναν καλαθοσφαιριστή που το όνομά του και μόνο προκαλεί αίσθηση σε όλη την μπασκετική Ελλάδα. Ο λόγος; Για τον Γιάννη Γιαννούλη!!!

Ο “Γιαν-Γιαν” μπορεί να …βαδίζει στο 44ο έτος της ηλικίας του, αλλά όπως αναφέρει κι ο θυμόσοφος λαός μας «ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του». Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του “SportCyclades” οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει τις πρώτες συζητήσεις διερευνητικού χαρακτήρα με τον έμπειρο σέντερ, προκειμένου να μάθουν τις προθέσεις του ώστε να επιστρέψει μετά από μία αγωνιστική σεζόν στη Νάξο, καθώς πριν από δύο χρόνια αποτέλεσε το “μπαμ” του καλοκαιριού με την μεταγραφή του στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” και βοήθησε στα μέγιστα ώστε οι Απεραθίτες να πάρουν το εισιτήριο για την Γ’ εθνική κατηγορία.

Ο Γιαννούλης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εμφανίζεται “ζεστός” σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο όπως προαναφέραμε όλα είναι σε πρώιμο στάδιο. Εκτός όμως από τον Πανναξιακό για τον Καρδιτσιώτη αθλητή ενδιαφέρον έχει δείξει κι άλλο ένα νησιώτικο σωματείο. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο άμεσο μέλλον, αφού Πανναξιακός και Γιαννούλης δεν φαίνεται να βιάζονται για να πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares