Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 21:38

Επιστρέφει στον Άρη Σύρου ο Δημήτρης Παπαφωτίου

Οι δρόμοι του Άρης Σύρου και του Δημήτρη Παπαφωτίου μετά από 5 χρόνια ξανασμίγουν. Ο Έλληνας small forward του Ίκαρου Καλλιθέας (αγωνίσθηκε πέρσι) τα βρήκε σε όλα με την ομάδα μας και συμφώνησε να είναι μέλος του συλλόγου, που υπό τις οδηγίες του Μάκη Νικολαΐδη θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Νικολαΐδης είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό της Σύρου καθώς έχει περάσει κι από τις δύο ομάδες του νησιού όσο σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Αγωνίσθηκε στην Ερμούπολη τη σεζόν 2012 -2013 και στη συνέχεια για δύο χρόνια από το 2013 έως και το 2015 ήταν στην ομάδα μας. Από εκεί και πέρα έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από τον Φιλαθλητικό Α.Ο. (2018-19), Πορφύρα (2016-17) και Ηλυσιακό δύο φορές (2006-07 και 2015-16). Όπως σχεδιασμός της ομάδας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, συζητήσεις γίνονται σε παίκτες εντός και εκτός Σύρου. Μπορεί το μεγάλο μέρος της ομάδας να είναι σύμφωνα με τον σχεδιασμό στην Αθήνα, όμως ο πρόεδρος Αντώνης Βαρθαλίτης, αλλά και το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο θέλουν να υπάρχει και το Συριανό στοιχείο και γι’ αυτό γίνονται προσπάθειες να υπάρχει και δεύτερο κλιμάκιο στη Σύρο. Οι αθλητές από το νησί θα προπονούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή μας κ. Νικολαΐδη. Ο Δημήτρης Παπαφωτίου έχει περάσει από το νησί μας και αγαπά τη Σύρο ως δεύτερή του πατρίδα. Τέλος, η διοίκηση και σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος του Άρη Σύρου καλωσορίζει τον Δημήτρη Παπαφωτίου στην ομάδα και του εύχεται μία δημιουργική σεζόν γεμάτη επιτυχίες.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας μίλησε στην επίσημη σελίδα μας και είπε για τν απόφασή του να έρθει στον Άρη Σύρου. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω για να προσφέρω στον Άρη Σύρου και στο νησί που αγάπησα. Πέρασε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα της ζωής μου στη Σύρο και συνέχισα να το επισκέπτομαι συχνά παρόλο που η μόνιμα κατοικία μου είναι πλέον στην Αθήνα. Νιώθω πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω ξανά γι’ αυτό το σωματείο και ευχαριστώ την διοίκηση και τον Πρόεδρο που με προσέγγισαν και μου έδωσαν πάλι την ευκαιρία να αγωνιστώ για το νησί της Σύρου».

Στη συνέχεια ο Έλληνας Small Forward είπε για την προσπάθεια που ξεκινά, αλλά και τους στόχους της ομάδας: «Πείστηκα  από τα λόγια των διοικούντων, όπου μου ανέλυσαν το πλάνο που υπάρχει, αλλά και τον στόχο ανόδου στην Γ’ εθνική. Θέλω να δώσω το 150% των δυνατοτήτων μου ώστε να δικαιωθεί όλη αυτή η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και πιστεύω μέσα από τη δουλειά που θα γίνει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και των προπονήσεων, όλοι οι στόχοι μας να εκπληρωθούν.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares