Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 22:04

Συνεχίζει το …χτίσιμο ο Άρης Σύρου, απέκτησε τον Κυριάκο Τεχλικίδη

Με μία ακόμη προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του συνεχίζεται το …χτίσιμο του Άρη Σύρου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των “κιτρινόμαυρων” με τον Πρόδρομο Νικολαΐδη, την ανανέωση της συνεργασίας με τον σέντερ Λάζαρο Αγαδάκο και την επιστροφή του Δημήτρη Παπαφωτίου , η κυκλαδίτικη ομάδα βάζει ακόμη ένα κομμάτι στο δικό της παζλ για τη νέα σεζόν που μοναδικό στόχο έχει την άνοδο στην Γ’ εθνική.

Ο λόγος, για τον Κυριάκο Tεχλικίδη. Πρόκειται για τον 28χρονο φόργουορντ (1μ.94εκ.) που μπορεί να καλύψει με επιτυχία τις θέσεις “2” και “3”. Διαθέτει πλούσια αθλητικά προσόντα, αλλά και εξαιρετικό ταλέντο και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων. Μάλιστα, το 2013 όταν αγωνιζόταν στον Πανερυθραϊκό, συμμετείχε στο 21ο καλοκαιρινό camp της αθηναϊκής ομάδας, όπου μαζί με τον Θανάση Αντεντοκούμπο μίλησαν με τα παιδιά, δέχτηκαν πολλές ερωτήσεις, υπόγραψαν αυτόγραφα και φυσικά προσέφεραν άφθονο θέαμα.

pan-summercamp13_e952b.jpg

Σε ό,τι αφορά το θέμα της μεταγραφής του Αλέξανδρου Δίπλαρου στον Άρη που αποκάλυψε το “SportCyclades” στις 22 του μήνα , το θέμα αναμένεται να κλείσει το επόμενο χρονικό διάστημα με τον νεαρό αθλητή να είναι έτοιμος να επιστρέψει μετά από μία αγωνιστική σεζόν στην Σύρο και φορέσει την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Στον Άρη Σύρου έκλεισε ο Κυριάκος Tεχλικίδης

Ο αθλητής είναι 28ετλών αγωνίζεται ως φόργουορντ κι έχει 195 εκατοστά. Επίσης, έχει παραστάσεις και εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες αφού έχει αγωνιστεί στην Γ’ και Β’ εθνική, αλλά και στην Α2 δύο (2) χρονιές με το την ομάδα του Ψυχικού.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ώρες, όπου ο παίκτης συμφώνησε να αγωνιστεί στην ομάδα μας προκειμένου να καταφέρει να ανέβει ο Άρης Σύρου στα σαλόνια των εθνικών κατηγοριών.

Ο Αθλητής είναι σε καλή μπασκετική ηλικία με πολλές παραστάσεις, θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδος μας. Ο φίλαθλος κόσμος και σύσσωμο το Δ.Σ. καλωσορίζει τον Κυριάκο Τεχλικίδη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει μια δημιουργική σεζόν γεμάτη επιτυχίες και πάνω από όλα υγεία».

Ο αθλητής έχει παίξει

2001-2003 Γ.Σ Κηφισιάς

2003-2009 KBC 2003 2010-2011

Φιλαθλητικός Γ Εθνική (πρωτάθλημα άνοδο σε Β)

2011-2013 μέσα Πανερυθραϊκός Β Εθνική

2013 μέσα -2014 EBA Girona Spain

2014-2015 ΑΕ Ψυχικού Α2

Εκτός από τους παίκτες που έρχονται, υπάρχουν και αθλητές που αποδεσμεύονται

«Με την ευκαιρία η ομάδα ανακοινώνει ότι αποδεσμεύει τους έξεις αθλητές και τους εύχεται καλή συνεχεία και στην μπασκετική τους ζωή και καριέρα όπως επίσης και καλή επιτυχία σε προσωπικό επίπεδο. Θέλουμε να τους ευχαριστούμε που αγωνίστηκαν για την ομάδα μας και τον σκοπό μας. Εις το επανιδείν... Αυτοί είναι ο Μηνάς Κοίκας, ο Λευτέρης Κατρατζής και ο Μανώλης Παναγιώτου».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares