Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 10:44

Στη μπασκετική παρέα του Α.Ο. Μυκόνου ο Δημήτρης Στάνκοβιτς

Μεγαλώνει και άλλο η μπασκετική παρέα του Α.Ο. Μυκόνου, καθώς σήμερα (28/07) ανακοίνωσε τον 22χρονο γκαρντ Δημήτρη Στάνκοβιτς, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του sportcyclades.gr για τη μεταγραφή του.

Η σχετική ανακοίνωση από τον Γιάννη Κέφη.

Η μπασκετική παρέα μας στελεχώνεται με ικανούς παίκτες και το εξίσου σημαντικό,ηθικούς χαρακτήρες, με σκοπό την αξιοπρεπή εκπροσώπηση του νησιού σε κάθε μπασκετικό επίπεδο στην πρόκληση μιας Εθνικής Κατηγορίας πια.

Ο Δημήτρης Στάνκοβιτς(guard 1.92) Έλληνας με καταγωγή και από την μπασκετομάνα Serbia ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα από τις ακαδημίες της Αχαγιας 82 (Πάτρα).

Συνέχισε για μια τριετία στον Απόλλωνα Πατρών όπου είχε διακρίσεις 2ος και 4ος σε πανελλήνια πρωταθλήματα των ηλικιών του.

Κατόπιν μέσω του ΑΟ Αγρινίου στάλθηκε στους Ίκαρο Τρικάλων για μια διετία ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Β´ Εθνική
στα Φάρσαλα.

Στην ηλικία των 21 ετών,ο Δημήτρης κάνει το βήμα με όλη του καρδιά να έρθει και να γίνει εκτός από παίκτης και κάτοικος του νησιού, οπού κατά μία όμορφη συγκυρία θα βρει και την μητέρα του που ζει και εργάζεται εδώ μαζί μας τα τελευταία χρονιά.

Η ενέργεια σου Δημήτρη, η όρεξή σου και η αγάπη σου για το άθλημα ας είναι εφαλτήριο για μια καινούργια ωραία σελίδα στην ζωή σου και μια πετυχημένη χρονιά για την ομάδα μας.

Καλώς ήρθες.

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής, Δημήτρης Στάνκοβιτς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης πλέον του ΑΟ Μυκόνου, όπου ανέφερε τους λόγους που των ώθησαν να πει το ναι και να «μετακομίσει» στη Μύκονο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares