Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 17:09

Ανανέωσαν στον ΑΟ Μυκόνου τα αδέλφια Γιώργος και Γιάννης Σαχάς

Τα αδέρφια Σαχά, Γιώργος και Γιάννης θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την φανέλα του ΑΟ Μυκόνου και τη νέα αγωνιστική περίοδο, πραγματοποιώντας ένα όνειρο να συμμετέχουν σε εθνική κατηγορία με Μυκονιάτικη ομάδα.

Ο σύλλογος της Μυκόνου ανακοίνωσε με τον δικό του ξεχωριστό πάντα τρόπο την ανανέωση της συνεργασίας με τους δύο αθλητές.

Αναλυτικά:

RENEWAL TIME (αυτοι οι 2 πανε πακετο).

——————-

Ποιες ειναι οι 2 πιο γνωστες ομαδες παγκοσμιως που εχουν και φετος στο ροστερ τους 2 ζευγη απο αδερφια;

————————

Duet #1

Και αν δεν ξερετε για τους Milwaukee Bucks την ταυτοχρονη συνυπαρξη των Antetokounmpo Bros και Lopez Bros (οριστε κατι μαθατε) σίγουρα εδώ στο νησί ολοι ξερετε αρχικά το αξεχαστο διδυμο Sahas Bros που ειναι μελη της ομαδας τα τελευταια 6-7 χρονια περιπου!

————————

Αν μη τι άλλο,πολλά μπορεί να γραψει κανείς για αυτα τα παιδια αλλά το μονο σιγουρο ειναι ποσο δεμενοι και αγαπημενοι ειναι, κατι το οποιο το εχουν μεταφερει και στην ταπεινη μας ομαδα,οντας πια και αυτοι γερολυκοι που δεν τα παρατησαν ποτέ.

——————-

Ο George Sahas κομβικος playmaker ηρθε πρωτος στο νησι για να παιξει το μακρινο 2014 ενώ την επομενη χρονιά ακολουθησε και ο μεγαλυτερος αδερφος Yiannis Sahas ως ο δεινός και πρωτος σκορερ της ομαδας μας ολα αυτα τα χρονια .

——————-

Με μπασκετικες παραστασεις χρονων στην Αθήνα , απο τα παιδοεφηβικα του Παναθηναικου(αποκλειεται) καθως και σε ΑΕ Ψυχικου, ΑΟ Φιλοθεης, ΓΣ Ωρωπου, ΠΑΚ Χαλανδριου και ΓΣ Παλληνης (ειτε μαζί ειτε χώρια) ηρθαν στο νησι που κατάγονται και αγαπανε,

και με την παρουσια τους συνετέλεσαν στο να ανεβει η ομαδα επίπεδο.

——————

Αυτη την χρονιά αποφασισαν να μεινουν οικογενειακα και τον χειμώνα για να στηριξουν με την σειρα τους, με full παρουσια την φετινη μας μεγαλη προσπαθεια στα «σαλονια» της Γ Εθνικης Κατηγοριας.

——————

Γιωργο και Γιαννη ένα ακομα χρονο παρέα στην ομαδα μας,πολλα πολλα χρονια ακομα παρεα στην ζωή.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares