Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 23:07

Μπιστιντζάνος και Ξευγένη καλωσόρισαν τον Ρικ Πιτίνο στη Μύκονο

Μία πολύ μικρή γεύση από το κυκλαδίτικο μπάσκετ πήρε ο Ρικ Πιτίνο…

Η άφιξη του 67χρονου προπονητή στη Μύκονο για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών δεν πέρασε απαρατήρητη από δύο μέλη του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων.

Ο πρόεδρος του ΣΕΔΚΑΚ, ο Κωνσταντίνος Μπιστιντζάνος και η ταμίας του Συνδέσμου, η Ελένη Ξευγένη, λόγω της επαγγελματικής τους ιδιότητας, υποδέχθηκαν τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο Μυκόνου. Τον καλωσόρισαν στο νησί των ανέμων, φωτογραφήθηκαν μαζί του, ενώ είχαν και σύντομη συνομιλία μαζί του με κύριο θέμα, ποιο άλλο; Το μπάσκετ…

Μπιστιντζάνος και Ξευγένη ενημέρωσαν τον “θρύλο” του NCAA για την ιδιότητά τους στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, του μίλησαν για το κυκλαδίτικο μπάσκετ κι εκείνος με πολύ ενδιαφέρον άκουσε τα όσα του μετέφεραν οι δύο διαιτητές.

Μάλιστα, ο Πιτίνο, ο οποίος έχει αγαπήσει τις ομορφιές της Ελλάδας στα δύο περάσματα που είχε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, τις σεζόν 2018-19 και 2019-20, τους επεσήμανε πως χαίρεται να μαθαίνει πως βγαίνουν νέοι διαιτητές στο άθλημα του μπάσκετ, ενώ δεν παρέλειψε να τους πει πως οι γονείς πρέπει να προωθούν τα παιδιά τους στον αθλητισμό, να υπάρχουν υγιείς ομάδες και να βγαίνουν νέα παιδιά που να αγαπάνε το μπάσκετ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares