Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 21:57

Ντύθηκε στα “κιτρινόμαυρα” του Άρη Σύρου κι επίσημα ο Αλέξανδρος Δίπλαρος.

Τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Δίπλαρου επιβεβαίωσε, μετά από το δημοσίευμα του “SportCyclades” στις 22 Ιουλίου , ο Άρης Σύρου!

Ο νεαρός γκαρντ, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας και παρότι ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο νησί της Αριάδνης, επιστρέφει στην Σύρο, αλλά αυτή τη φορά όχι για την ομάδα του ΑΟ Ερμούπολης που αγωνίστηκε πριν από ένα χρόνο και πήρε μεταγραφή για την ομάδα της ορεινής Νάξου, αλλά για την ομάδα του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αλέξανδρος Δίπλαρος θα είναι παίκτης του Άρη Σύρου για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Ο νεαρός Guard ακούστηκε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πως ενδιαφέρει την ομάδας, όπου μετά τις συζητήσεις που προηγήθηκαν με την διοίκηση ο 20χρονος αθλητής συμφώνησε να έρθει στην οικογένειά μας. Το κίνητρο που του έδωσε η διοίκηση του Άρη Σύρου, ήταν και ο λόγος ο οποίος αποφάσισε ο νεαρός αθλητής να πει το πολυπόθητο ΝΑΙ.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος καθώς ο Άρης Σύρου θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα Κυκλάδων και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Ο 20χρονος guard έχει δείξει πως μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα μας και γνωρίζει πως μέσα από την σκληρή δουλειά θα μπορεί να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την αγωνιστική του εικόνα.

Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Σύρου, αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος, τον καλωσορίζουμε και επίσημα και του εύχεται μια δημιουργική χρονιά με υγεία πάνω απ όλα».
Το βιογραφικό του Αλέξανδρου Δίπλαρου
Σε ηλικία 16 ετών έπαιξε στην αντρική ομάδα της ΣΦΗΚΑ BC στην κατηγορία της Α1 ΕΣΚΑ. Την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Γλαύκου και συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πήρε πάρα πολλές εμπειρίες. Η χρονιά ήταν… γεμάτη καθώς ο Γλαύκος κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στην Β’ Εθνική. Λόγω σπουδών βρέθηκε στις Κυκλάδες και αγωνίστηκε στην Ερμούπολη σε ηλικία 18 ετών.

Η Ερμούπολη τη χρονιά εκείνη έφτασε μέχρι τους τελικούς της ΕΣΚ Κυκλάδων. Ένα χρόνο αργότερα και σε ηλικία 19 ετών μετακόμισε στο νησί της… Νάξου όπου και έπαιξε για λογαριασμό του ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια. Με την ομάδα την Νάξου ο Αλέξανδρος Δίπλαρος στέφθηκε πρωταθλητής Κυκλάδων και εξασφαλίστηκε η άνοδος στην Γ’ Εθνική. Ο Δίπλαρος αγωνίστηκε και στην Γ’ Εθνική με τα Φανάρια όπου είχε μία καλή αγωνιστική παρουσία τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα της Νάξου που ως γνωστό φέτος θα παίξει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares