Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 12:03

Και στη Γ΄Εθνική με τον ΑΟ Μυκόνου τα αδέλφια Μπέλλη

Την ανανέωση με τα αδέλφια Δημήτρη και Γιώργο Μπέλλη ανακοίνωσε ο ΑΟ Μυκόνου.

“RENEWAL TIME” 2020/21
•Στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν.
Χωρίς αυτούς τους 2 δεν γινεται.
—————
Ο Δημήτρης Μπέλλης -γνωστος και μη εξαιρετεος-αναποσπαστο κομματι της μπασκετικης μας παρεας εδω και χρονια -οπου παραλληλα ζει και εργαζεται στο νησί ολο τον χρονο- θα κανει και φετος για την ομαδα αυτο για το οποιο ειναι ισως ο πιο αγαπητος μας παιχτης(μετά τον Μπάλλα  μαχητης,ανιδιοτελης ηγετικός και κατ´εμε ο καλυτερος αμυντικός της ταπεινης μας ομαδας εως τωρα.
Με «προυπηρεσια» σε Αθήνα (Δούκα,Πολιτεία) και Λαμία φετός θα εχει την ευκαιρια του στην Εθνικη Κατηγορια με την ομαδα της καρδιας του(εεε;!).
————
Ηταν δικαιο και εγινε πραξη απο περσι.
Ο διακαής μας πόθος που ακουει στο ονομα Γιώργος Μπέλλης, εγινε περσι και δικός μας «αδερφός» οντας καταλυτικός στην πορεία άνοδου και μας εδειξε πως ειναι η θεση του σεντερ και σε εμάς τους «αβγαλτους».
Ο Γιωργος ,ο δικός μας τιμιος γιγαντας,εχει ενα βαρύ βιογραφικο που ξεκιναει απο την Α1 (!) και την Νηαρ-Ηστ το 2000/01 και εν συνεχεία γεματες και μεγαλες χρονιές στην Α2 με Άλιμο,Δουκα,Ιωνικο Λαμίας, ΑΕΚ Αργους (Β,Γ) και Εσπερο κ´ Πρωτέα (Λαμίας) με προτελευταιο προορισμο την Μούτα Δομοκού πριν φτάσει στα δικα μας λημερια.
————-
Σορρυ Brook και Robin Lopez αλλά εμείς έχουμε και προτιμαμε τους “Bellides”.
————
Με υγεια και με το καλό για μια ακομα ομορφη ιστορία φέτος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares