Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 21:56

Τοποθετήθηκαν σκίαστρα στο κλειστό της Τήνου

Για ένα πράγμα που έχουν να καυχιούνται στην αθλητική Τήνο είναι το κλειστό γυμναστήριο του νησιού τους που πέραν από τους αγώνες μπάσκετ “φιλοξενεί” και άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε το “Τήνια 1895” από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του είχε να κάνει με τα παράθυρα της δυτικής πλευράς που έμπαιναν οι ακτίνες του ήλιου. Για αυτό το λόγο είχαν τοποθετηθεί χαρτόνια κάτι που σίγουρα δεν ήταν αποτελεσματικό, αλλά κι εξίσου αντιαισθητικό για ένα γήπεδο “κόσμημα” στο νησί της Μεγαλόχαρης

Έπειτα από πέντε χρόνια η λύση βρέθηκε και ήδη τοποθετήθηκαν σκίαστρα δίνοντας οριστική λύση στο πρόβλημα που προαναφέραμε. Η διοίκηση του Περιστεριώνα μέσω της επίσημης σελίδας της στο διαδίκτυο ευχαρίστησε δημόσια τον δήμο Τήνου κι ελπίζει σε άμεση επιδιόρθωση και των υπόλοιπων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το κλειστό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Τοποθετήθηκαν σκίαστρα στα παράθυρα της δυτικής πλευράς του Κλειστού Γυμναστηρίου δίνοντας οριστική λύση στο πρόβλημα του ήλιου που αντιμετωπίσαμε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του γηπέδου. Ευχαριστούμε το Δήμο Τήνου που ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας ακολουθώντας την πρόταση μας για μια μόνιμη κατασκευή με αντοχή στο χρόνο. Ευελπιστούμε μελλοντικά σε μια εξίσου καλή συνεργασία για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επιδιόρθωση και των υπολοίπων προβλημάτων του γηπέδου ώστε τα παιδιά μας να γυμνάζονται με ασφάλεια στο στολίδι του νησιού μας”.

2D2BF57C-3DDF-4A5C-A72F-997DE82F7A19-1024x768_5d3e6.jpeg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares