Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020 20:57

“Τρελαίνει” κόσμο ο Αιολικός Μυτιλήνης, απέκτησε και τον Γιώργο Γιαννουζάκο!!!

Ένας από τους βασικούς αντίπαλους του πρωταθλητή Κυκλάδων στους άνδρες στα μπαράζ ανόδου της επόμενης αγωνιστικής περίοδού φαίνεται πως θα είναι ο πρωταθλητής της ΤΕ Λέσβου.

Μετά το “μπαμ” με την απόκτηση του Γιάννη Γιαννούλη που αποκάλυψε το “SportCyclades” , σε μια ακόμα μεταγραφή, που ταράζει τα νερά του λεσβιακού μπάσκετ και κατ' επέκταση των μπαράζ ανόδου, προχώρησε ο Αιολικός Μυτιλήνης που σύμφωνα με πληροφορίες του “SportLesvos” έκλεισε και τον Γιώργο Γιαννουζάκο!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, με θητεία στα καλά χρόνια της καριέρας του και σε Τεργέστη, Ίμολα, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, έχει φορέσει επίσης στη μακρόχρονη πορεία του στα παρκέ τις φανέλες των Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, Λαμίας και Ιωνικού Νίκαιας. Παρότι βαδίζει στα 45 του χρόνια συνεχίζει να παίζει μπάσκετ και τις τελευταίες σεζόν έχει παίξει διαδοχικά σε Ηρακλή Κοζάνης, Αργοναύτη Καλαμαριάς, ΑΟΚ Βέροιας και Αετούς Βέροιας.

Όπως όλα δείχνουν, ο Γιαννουζάκος τη νέα σεζόν θα αποτελέσει παρτενέρ ξανά του Γιάννη Γιαννούλη μετά τον Ηρακλή Κοζάνης στον Αιολικό και, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αυτές δεν θα είναι οι μόνες κινήσεις της διοίκησης της ομάδας της Μυτιλήνης, που επιθυμεί διακαώς την κατάκτηση του τίτλου σε επίπεδο Λέσβου και την εκπροσώπηση του νησιού στις εθνικές κατηγορίες.

ΠΗΓΗ: SportLesvos.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares